Працівники Луцької міськради купили ще три машини для військових. ФОТО

Працівники Луцької міськради купили ще три машини для військових. ФОТО

Луцька міська рада купила ще три рамні позашляховики KIA SORENTO волинським військовослужбовцям, які виконують бойові завдання із захисту територіальної цілісності нашої держави на Сході України.

Як інформує пресслужба мерії, два автомобілі поїдуть в розташування бійців окремого загону спеціального призначення “Любарт”, що один — хлопцям із 63-ї окремої механізованої бригади:

“Це наша чергова допомога для Збройних сил України від міської ради, – сказав міський голова Ігор Поліщук.

Автомобілі придбали за кошти, які працівники міської ради здають як одноденний заробіток. Усі машини у відносно хорошому стані та повністю обслужені.

За словами міського голови, сьогодні частина загону “Любарт” виконує завдання в Бахмуті, тож вони потребують цих автомобілів:

“Аналізуючи наше спілкування з військовими, ми робимо висновки, що найбільший запит від них сьогодні - це автомобілі та безпілотники, тому ми якраз намагаємось в таких напрямках працювати”, – зазначив мер. 

Загалом Луцька міська рада вже передала 28 автомобілів, які купували за кошти працівників мерії, комунальних підприємств та установ культури, освіти, інших підрозділів міськради.

За майже рік часу від повномасштабного вторгнення надали допомоги більше як на 13 мільйонів гривень.

«Є багато речей, які неможливо придбати за бюджетні кошти, ті ж самі автомобілі, є багато оперативних потреб у військових, які необхідно закривати вже сьогодні. Ми долучаємось до допомоги нашим військовослужбовцям, щоб завдання, які ставить перед ними командування, було виконувати легше та ефективніше», – зауважив Ігор Поліщук.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Мав збирати дані про військові об’єкти на Волині: у Луцьку на 14 років засудили агента росії
Наступна новина Квитанції за доставку газу – уже в особистих кабінетах споживачів Волині
Останні новини
Схожі новини