Працівники Луцькради купили військовим пікап

Працівники Луцькради купили військовим пікап

Луцька міська рада передала захисникам України ще один автомобіль. До бійців 67-ї ОМБР поїде позашляховик Mitsubishi L 200. Пікап придбали за кошти працівників Луцької міської ради, повідомили на сайті мерії.

Після початку російського вторгнення колектив установи щомісяця перераховує на ЗСУ свій одноденний заробіток.

Позашляховик 2008 року випуску повністю обслужили, відремонтували дрібні неполадки та пофарбували в камуфляж. 

Вартість автомобіля з усіма допрацюваннями та обслуговуванням – 250 тисяч гривень. Разом із ним підрозділу передаємо закуплені за бюджетні кошти два квадрокоптери Mavic 3T Thermal з тепловізорами і дві станції РЕБ “Синиця 3.1”, – повідомив міський голова Ігор Поліщук.

У вдячність командир взводу звукометричної розвідки 67-ї ОМБР Богдан Бальбуза передав Луцькраді прапор взводу і худі з символікою підрозділу. Військовослужбовець зазначив, що придбаний позашляховик – оптимальний для воєнних умов.

Пікапи – найбільш затребувані на фронті автомобілі, тим більше пікапи зразка L 200. Це найбільш прохідна модель, вона потрібна там, де не проїжджає щось легше. Використовується для підвозу пального, БК, людей і для евакуації поранених, – пояснив військовослужбовець.

Також для потреб захисників військової частини А 4123 від Луцької громади поїде дві зарядні станції EcoFlow Delta 2.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Майже 445 мільйонів волиняни податками внесли на ЗСУ
Наступна новина У неділю в Луцьку буде похорон
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні