Майже 445 мільйонів волиняни податками внесли на ЗСУ

Майже 445 мільйонів волиняни податками внесли на ЗСУ

За підсумками січня-липня 2024 року з доходів волинян сплачено 444,6 мільйона гривень військового збору. Сума перерахованого до держбюджету військового збору в області на 35,5 мільйона перевищує аналогічні показники торік.

Про це повідомляють на сайті Головного управління ДПС у Волинській області.

Основне джерело надходжень військового збору – відрахування із легально виплаченої заробітної плати. Себто, абсолютно кожен офіційно працюючий волинянин долучається до фінансування української армії.

Фінансове забезпечення оборонних заходів  залежить від сумління кожного платника податків. Оскільки в області має місце позитивна динаміка надходжень військового збору, є підстави стверджувати про дотримання вимог закону при оплаті праці більшістю волинських роботодавців. Працюючи прозоро, переважно господарюючі суб’єкти своєчасно виконують свої зобов’язання перед бюджетом та найманими працівниками. Щодо фактів неофіційної зайнятості, то ДПС в межах компетенції вживає комплекс заходів, передусім роз’яснювального характеру, з тим, щоб не допустити бюджетних втрат і порушення прав  громадян на гідну оплату працю, – коментує  в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк.  

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Фото вчителя й випускника з'явились на ліцеї в Рожищі
Наступна новина Працівники Луцькради купили військовим пікап
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні