Працівниця луцького університету шантажує колег, бо хоче квартиру

Працівниця луцького університету шантажує колег, бо хоче квартиру

Колишня працівниця Східноєвропейського університету імені Лесі Українки не може приватизувати кімнату в гуртожитку, бо її сусідка саботує процес оформлення документів, вимагаючи від профкому власну квартиру. 

Гуртожиток № 5 (Корпус L) СНУ імені Лесі Українки два роки тому перейшов у статут юридичної особи ОСББ «Молоді, 8А» й більшість мешканців почали приватизовувати свої квартири. Втім, зробити це можуть не всі.

Колишня працівниця університету Олена Кожедуб не може приватизувати житло через недобропорядну колегу.

«У цьому гуртожитку давали кімнати працівникам університету. Сюди вселили і мене в 2007 році. У кімнату приписали ще одну працівницю університету. Мені було комфортно жити, адже вона тут лише зрідка з'являлася, оскільки має власну квартиру. Гуртожиток передали ОСББ і я почала просити, щоб нас розселили, аби можна було приватизувати кімнату та покращити житлові умови, зробити ремонт. Але моя сусідка сказала, що не переїде звідси, поки їй не дадуть квартиру.

Я розумію, що їй хочеться більшого, але вона тут не проживає, за комунальні послуги сплачую лише я і робити мене заручником ситуації, щоб тримати профком на гачку – це зовсім не прийнятно.

Я вже ходила й в університет, до ректора звернення писала, але результату – нуль», - каже жінка.

Інформаційне агентство Волинські Новини звернулося за коментарем до голови профкому працівників університету Володимира Кравчука.

З його слів, сусідка, яка проживає з Кожедуб, шантажує колег, найняла адвокатів і хоче нажитися на університеті.

«Аби розселити жінок і кожен мав свою окрему квартиру, ми пропонували їй ордер на іншу кімнату. Але вона відмовилася та шантажує нас своїм становищем, мовляв, є матір’ю-одиначкою і її ніхто не має права виселяти. Але звідки її виселяти, якщо вона там не живе? Звісно, вона має право проживати у тій квартирі, як і пані Олена Кожедуб, але кожному мати свою кімнату краще, ніж двом бути в одній. Сусідка Олени Михайлівни каже, що хоче свою квартиру і все, на жодні пропозиції не реагує.

У результаті, вона там досі числиться, адже виписати її в нікуди ми не можемо. Ми мали надію, що вмовимо її переїхати у власне помешкання. Втім, якщо вона й далі так буде себе вести, то ми звернемося в суд про примусове виселення.

Зауважу й те, що, жити мати-одиначка має де, адже в кімнаті з Кожедуб постійно не живе і не платить за комунальні послуги», - пояснив Володимир Кравчук.

Та додав, що профком планує впродовж першого тижня нового року провести спільне засідання, аби остаточно вирішувати як далі діяти, щоб Олена Кожедуб могла реалізувати свої права на помешкання.
Читати далі


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вулиця Лесі Українки знову повністю пішохідна
Наступна новина Передача Віфлиємського вогню в Луцьку. ФОТОРЕПОРТАЖ
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні