Працює 73 одиниці спецтехніки: як дороги Волині рятують від заметів

Працює 73 одиниці спецтехніки: як дороги Волині рятують від заметів
Спецтехніка. Фото: з допису у Facebook

На Волині продовжує лютувати негода.  

Зокрема, товщина снігу становить від 10 до 20 см, що утрудняє прохідність автотранспорту на дорогах, –йдеться на офіційній сторінці голови ОДА Олександра Савченка у Фейсбуці

Загалом на автошляхах області працює 73 одиниці спецтехніки. Відтак, станом на 7 год. ранку 17 грудня 2018 забезпечено проїзд у всіх напрямках краю. 

У дописі зазначається, що головний підрядник, який здійснює розчищення доріг, – ДП «Волинський облавтодор». В першу чергу, проїзд забезпечують на дорогах державного значення. Що ж стосується доріг місцевого значення, то відповідальність лежить на органах місцевого самоврядування. Однак, в разі потреби, облавтодор готовий надати практичну допомогу.

За інформацією Служби автомобільних доріг у Волинській області, станом на 7 год. ранку для очистки доріг задіяно 73-и одиниці спецтехніки, в тому числі – 49 одиниць піскорозкидної техніки. Вже використано 567 тонн піщано-соляної суміші та 18 тонн солі.

Читати також: Найбільші замети - біля Луцька: що робиться на волинських дорогах

Між іншим, внаслідок несприятливих погодних умов в ніч на 17 грудня 2018 року пожежно-рятувальні підрозділи ДСНС у Волинській області здійснили 7 виїздів на дороги області. Як результат, зі снігових заметів звільнено 8 авто, в яких перебувало 14 людей. В тому числі – 1 карета швидкої допомоги у Ківерцівському районі.

Нагадаємо, що снігопади на Волині продовжуватимуться до вівторка, 18-го грудня 2018 року. Тож волинян просять утриматися від далеких поїздок.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина  «Обласний бюджет-2019 менший на 1,6 мільярда. І це поразка», - Вячеслав Рубльов. ПЕРШИЙ В ОБЛРАДІ
Наступна новина Учасник Об'єднавчого собору розповів, як «вмовляли» Михаїла зняти свою кандидатуру
Останні новини
Схожі новини