Правила експлуатації свердловин на воду

Правила експлуатації свердловин на воду

Буріння свердловин часто є єдиним можливим варіантом забезпечити житло достатньою кількістю води. Адже від хорошого і стабільного тиску в крані залежить наш комфорт. Компанія “Юрський Горизонт” надає високоякісні бурові послуги у багатьох областях України. Наявність професійного устаткування, спецтехніка дозволяє нам проводити роботи максимально оперативно, а власний проектний відділ — надати усю необхідну документацію!

Чинники, що впливають на термін служби артезіанських свердловин

Останнім часом все більшою популярністю стало користуватися буріння артезіанських свердловин. Так називається будь-яке джерело, пробурене на напірний водоносний горизонт. Усередині такого пласта дуже великий тиск, який сприяє виштовхуванню рідини вгору до певного рівня. Артезіанська вода має безліч переваг, але головне це кристально чиста рідина, що пройшла природну фільтрацію.

А глибоке залягання уберігає її від попадання стічних вод. Також вона насичена комплексом корисних речовин і мінералів. Крім того, таке джерело при правильній експлуатації має дуже тривалий термін служби — до 50 років, стабільний рівень водовіддачі, незалежно від погодних умов, опадів і мінімум техобслуговування.

Проте, це не означає що треба тільки вирити свердловину і протягом декількох десятиліть безтурботно користуватися нею. На термін служби автономного джерела води впливає наскільки професійно були проведені роботи, які матеріали використовувалися при облаштуванні свердловини, природні та різні суб'єктивні чинники.

*На правах реклами 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Нагородили двох загиблих Героїв з Волині вручили їх рідним
Наступна новина Підвищення паливного ресурсу: як доглядати за форсунками автомобіля
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні