Правоохоронці затримали киянина, який до смерті побив свою співмешканку. ФОТО

Правоохоронці затримали киянина, який до смерті побив свою співмешканку. ФОТО

Потерпілу без свідомості доставили до медичного закладу, але за кілька днів вона померла. Розпочато кримінальне провадження.

До чергової частини столичної поліції надійшло повідомлення про те, що до лікарні доставили 33-річну місцеву мешканку із тяжкими травмами голови та тіла. Правоохоронці виїхали до медичного закладу для проведення першочергових слідчих дій, передає dtp.kiev.ua.

Поліцейські встановили, що потерпілу без свідомості «швидка» госпіталізувала із орендованої квартири на вулиці Болбачана. Лікарів викликав її співмешканець та розповів про те, що нібито напередодні його жінку побили невідомі. 

Після проведення оперативних заходів оперативники встановили причетність до злочину 45-річного співмешканця потерпілої. Чоловік зізнався, що у розпалі сварки він побив жінку, яка від отриманих травм померла у лікарні.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 121 (Умисні тяжкі тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі. Затриманому обрано запобіжний захід – тримання під вартою.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Міська лікарня стала ще комфортнішою. ВІДЕО
Наступна новина Опублікованй перелік луцьких дворів, які будуть ремонтувати в 2018-2019 роках
Останні новини
Схожі новини