Правоохоронці затримали злочинців, які відібрали 30 кг золота у житомирських бізнесменів

Правоохоронці затримали злочинців, які відібрали 30 кг золота у житомирських бізнесменів

Правоохоронцям вдалося затримати злочинців, які 19 листопада на трасі «Житомир-Могилів-Подільськ» у смт. Гришківці, Бердічівського району, пограбували двох бізнесменів, відібравши у них близько 30 кілограм золотих виробів на суму понад 15 мільйонів гривень.

Про це повідомила прес-секретар Генеральної прокуратури Лариса Сарган.

На підставі проведених негласних слідчих (розшукових) дій та подальшого аналізу установлено, що до скоєння злочинів причетні мешканці Одеської області.

У середу, 13 грудня 2017 року, прокуратурою Житомирської області спільно із працівниками спецпідрозділів КОРД Головних управлінь Національної поліції в Запорізькій та Житомирській областях, безпосередньо перед вчиненням іншого злочину на території Запорізької області затримано 7 осіб зі зброєю, боєприпасами, два з яких одягнуті у форму працівників поліції.

На даний час вирішується питання про кваліфікацію дій затриманих осіб та повідомлення їм про підозру.

Прокуратура Житомирської області забезпечує процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ознаками злочину, передбаченого ч.4 ст.187, ч.3 ст. 262, ч.3 ст.289,ч.2 ст.146 КК України. Досудове розслідування проводить слідче управління Головного управління Національної поліції в Житомирській області.

Хід досудового розслідування перебуває на контролі керівництва прокуратури області.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вчені вказали, чим корисне голодування
Наступна новина Волинський репер-АТОшнік записав пісню «Край світу». ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини