У Луцьку пройде масштабний NGO Форум. Запрошують усі громадські організації

У Луцьку пройде масштабний NGO Форум. Запрошують усі громадські організації

На Волині чимало активних громадських організацій, які працюють в різноманітних сферах, але механізми та інструменти, якими вони досягають очікуваних результатів, схожі. Деякі з них потребують вдосконалення на рівні законодавчих ініціатив, інші – віджили себе і є не результативними.

Які ці механізми? Як покращити їх ефективність? Що потрібно зробити для посилення організаційної спроможності НГО області? Про це та не тільки пропонують поговорити під час Волинь NGO Форум: Можливості впливу громадського сектору на місцеві реформи! Захід відбудеться 7 грудня в приміщенні Волинської облдержадміністрації!

В програмі Форуму: тематичні обговорення, майстер-класи місцевих та іногородніх експертів, зустріч з представниками донорських міжнародних структур, виставка-презентація активних НГО області, розробка рекомендацій до органів влади різного рівня у частині підтримки діяльності громадських організацій.

Для участі в заході потрібно заповнити реєстраційну форму  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfNJJeUT0KaaJKfhhyufIMOQf9AEGw5Xd4EH3NhawzMQGfI7w/viewform до 18.00 30 листопада. 

Довідково:

Форум організовується Обласною молодіжною громадською організацією «Волинський Інститут Права» за підтримки ПРООН в Україні та фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії. Співорганізатори Форуму Волинська обласна державна адміністрація та Громадська рада при ВОДА.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вночі ковельчанам відключатимуть гарячу воду
Наступна новина Працівники Брищенського сміттєзвалища страйкують, бо два місяці уже без зарплати. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини