Прикордонники знайшли велику партію цигарок на біля кордону з Польщею

Прикордонники знайшли велику партію цигарок на біля кордону з Польщею

Понад три тисячі пачок сигарет виявили учора прикордонники біля кордону на Волині та в пункті пропуску на кордоні з Польщею.

Так, прикордонним нарядом Луцького загону під час патрулювання державного кордону виявлено невідомі пакунки. В них знаходилось майже 300 блоків сигарет без акцизних марок. Близько 3 тисяч пачок сигарет доставлено у відділ «Доманове» для передачі працівникам ДФС, передає прес-служба Держприкордонслужби.

А в автомобільному пункті пропуску «Грушів» на виїзд з України по смузі руху «зелений коридор» прибув легковий автомобіль «Фольксваген» польської реєстрації під керуванням мешканця Львівщини. Під час ретельної перевірки іномарки спільна оглядова група у складі прикордонників Львівського загону та працівників фіскальної служби виявила 360 пачок сигарет. Тютюнові вироби були приховані в паливному баку.

Разом з сигаретами вилучено і транспортний засіб, загальна сума їх оцінки встановлюється.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Голова Прилуцької сільради вкотре ветував об'єднання з Луцьком
Наступна новина Невідомі спалили автомобіль лідера одеської «Самопомочі». ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини