Приміська маршрутка «Гірка Полонка - Липини» знову курсуватиме

Приміська маршрутка «Гірка Полонка - Липини» знову курсуватиме

З 17 грудня, відновлюють автобусне сполучення №236, що курсуватиме за маршрутом «Гірка Полонка – Липини».

З проханням допомогти із транспортним сполученням між с.Гірка Полонка та м.Луцьк до голови ОДА Юрія Погуляйка звернувся голова Луцької райдержадміністрації Тарас Яковлев та заступник Гіркополонківського сільського голови Андрій Мороз через транспортний колапс, що виник в обласному центрі Волині у зв’язку із веденням електронного квитка у громадському транспорті, повідомляють на сторінці Волинської ОДА у фейсбук.

Через відмову встановлювати на своїх маршрутах валідатори Луцька міська рада розірвала договори із частиною перевізників. У цьому числі були маршрут №19, який сполучав Гірку Полонку із Луцьком, та № 9, що сполучав Луцьк та с.Липини.

Головою ОДА Юрієм Погуляйком прийнято рішення про поновлення маршруту №236 «Гірка Полонка – Липини», що курсуватиме кожні 10-15 хв. Здійснюватиме перевезення на приміському маршруті - Луцьке АТП 10701.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Назвали десять найкращих гаджетів десятиліття
Наступна новина Відомо, що буде з гривнею у 2020 році
Останні новини
Схожі новини