Назвали десять найкращих гаджетів десятиліття

Назвали десять найкращих гаджетів десятиліття

Журнал Time назвав десять найкращих гаджетів десятиліття. 

До переліку увійшли як навушники, так і цілий електрокар, повідомляє УНН

Так, десятку відкриває Apple IPad. В описі зазначається, що до появи iPad в 2010 році ідея «планшетного комп'ютера» в основному відносилася до витончених науково-фантастичних фільмів і громіздких монстрів, що прилягають до ноутбука, з жахливим програмним забезпеченням. IPad від Apple - як і iPhone до нього - привів до культурних зрушень в області персональних комп'ютерів і задав тон для наступного десятиліття портативних пристроїв.

Далі в переліку найкращих гаджетів електрокар Tesla Model S, який змінив «траєкторію розвитку автомобільної промисловості», а також одноплатний комп'ютер Raspberry Pi, випущений у 2012-му році для навчання програмування у школярів. Згодом він став основою для метеостанцій, ігрових консолей та інших гаджетів, які можна зробити самому.

До ТОП-10 найкращих гаджетів від Time також увійшли квадрокоптер DJI Phantom, портативна колонка Amazon Echo, Apple Watch, Apple AirPods, консоль Nintendo Switch, адаптований контролер для Xbox.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Наїстися ухи з отруйної риби – і... У Луцьку вдруге ділилися факапами
Наступна новина Приміська маршрутка «Гірка Полонка - Липини» знову курсуватиме
Останні новини
Схожі новини