Приміські села погодилися платити за проїзд пільговиків у Луцьку

Приміські села погодилися платити за проїзд пільговиків у Луцьку
Фото ілюстративне

Жителі Підгайцівської, Княгининівської, Заборольської, Гіркополонківської, Боратинської та Шепельської громад можуть отримати електронні картки з правом пільгового проїзду у Луцьку.

Але для цього громада повинна компенсувати витрати. Про це розповів радник міського голови Ігор Поліщук.

Нагадаємо, в Луцьку впроваджують систему електронної оплати проїзду у міському транспорті. Вона повинна запрацювати з 11 листопада. Раніше у Луцькій міській раді заявили, що не платитимуть за пільговий проїзд немісцевих.

Днями міські чиновники провели зустріч з представниками луцької районної влади, Підгайців, Княгининка, Забороля, Шепеля, Боратина та Гіркої Полонки.

Вони, зі слів Ігоря Поліщука, погодились платити за проїзд своїх пільговиків. Для цього громади повинні укласти договір з підприємством «СітіКардСистем», яке впроваджує електронну систему оплати проїзду, і компенсувати йому витрати.

«В системі ми будемо бачити, хто, скільки разів і з якого населеного пункту проїхав, бо при видачі пільгових квитків вказується місце реєстрації пасажира. Будемо виставляти рахунок на відшкодування пільгового перевезення», - пояснив Ігор Поліщук.

Зауважимо, картками не можна буде скористатись у приміських маршрутках.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Від доцентів до безробітних. У луцькому суді призначили 47 присяжних
Наступна новина Лісівники Волині виготовляють тріску, якою можна опалювати приміщення
Останні новини
Схожі новини