ПриватБанк та Ощадбанк розробляють Картку лучанина

ПриватБанк та Ощадбанк розробляють Картку лучанина

Ощадбанк та ПриватБанк працюють над проектом Картки лучанина, незабаром фінансові структури представлять своє бачення проекту.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження 22 січня, передає ІА «Волинські новини».

Як повідомив директор департаменту економічної політики Олександр Озінович, Картка лучанина, зокрема, має спростити систему проїзду в громадському транспорті міста.

Окрім того, протягом двох років, відповідно до Програми економічного і соціального розвитку міста Луцька на 2018–2019 роки заплановано відкриття Інтеграційного центру для дітей та молоді, Інклюзивно-ресурсного центру, амбулаторії загальної практики загальної медицини, нового дошкільного навчального закладу на 100 діток у приміщенні теперішнього Луцького центру зайнятості, другого ЦНАПу тощо.

Йдеться також про добудову школи № 27 та спорудження біля неї спортзалу. Для цього потрібно близько 27,8 мільйона гривень. Ще близько 11 мільйонів мають витратити на придбання житла АТОвцям за програмою «50 на 50».

Загалом на реалізацію Програми економічного і соціального розвитку міста Луцька на 2018–2019 роки цьогоріч потрібно майже 600 мільйонів гривень. Ще 569 мільйонів мають спрямувати у 2019 році.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Іноземці відвідуватимуть волинське містечко у рамках міжнародного туру. ВІДЕО
Наступна новина Вітання голови обласної ради з нагоди Дня соборності України
Останні новини
Схожі новини