Призначили заступників голови Камінь-Каширської РДА. Хто вони?

Призначили заступників голови Камінь-Каширської РДА. Хто вони?

Заступниками голови Камінь-Каширської РДА Ольги Ващук стали Юлія Подерня-Масюк та Василь Корець.

Відповідні розпорядження голова райдержадміністрації Ольга Ващук підписала 15 квітня 2021 року, а сьогодні представила своїх заступників місцевим колективам,  – йдеться на сторінці райдержадміністрації.

Обидва посадовці – із Любешівщини. Тож працюватимуть на віддалених робочих місцях, що забезпечить ефективну комунікацію з громадами новоутвореного Камінь-Каширського району.

Читайте також: Представили нових голів Ковельської та Камінь-Каширської РДА

Юлія Подерня-Масюк до цього очолювала колишню Любешівську РДА. Наразі новопризначена заступниця куруватиме гуманітарну сферу.

Василь Корець, своєю чергою, має значний досвід роботи на керівних посадах в органах місцевого самоврядування та виконавчої влади. До його функціональних обов’язків належатимуть соціально-економічні питання.

Нагадують, що згідно з розпорядженням голови РДА від 7 квітня 2021 року, продовжено термін повноважень Олександра Михаліка у статусі першого заступника голови райдержадміністрації.

Ще одним таким документом, від 12 квітня 2021 року, Валентину Сорочук призначено керівником апарату РДА.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Їхали на виклик з маячками». У Луцьку патрульні потрапили в ДТП
Наступна новина На Новому ринку проведуть ярмарки. Людей безплатно возитимуть від Старого
Останні новини
Схожі новини