Про переваги технічних харатеристик фальцевої покрівлі

Про переваги технічних харатеристик фальцевої покрівлі

Фальцева покрівля вирізняється серед інших особливим способом монтажу, який не передбачає використання кріплення. Це єдине рішення, яке дозволяє без отворів у покрівельному матеріалі надійно його закріпити та уникнути протікання покрівельного полотна.

Ще одна відмінна риса матеріалу полягає у довговічності, а це є найбільш важливим критерієм вибору покрівельного покриття. Термін експлуатації може сягати 50-70 років і все залежить від сировини, з якої була виготовлена фальцева покрівля.

Найбільш вагомі переваги фальцевої покрівлі

Покрівля, що закріплюється завдяки фальцевим швам, виготовляється з міді, сталі, алюмінію та цинк-титану. Оскільки кожен метал є особливим і має свої унікальні характеристики, відповідно і фальцева покрівля з різного металу буде різнитися за своїми властивостями і можливостями. Отож, фальцева покрівля – це не лише тривалий термін експлуатації і бездоганні декоративні дані, ще для неї характерні:

  • Міцність. Зокрема, ця властивість стала результатом використання міцних металів і зміцнюючих покриттів на її поверхні.
  • Герметичність. Наскрізні отвори завжди можуть призвести до протікання, але фальцевій покрівлі це не загрожує через відсутність отворів.
  • Легкість. Мала вага металу дозволяє спростити роботу з вибором, полегшити монтаж та загалом не створює необхідності в укріпленні каркасу для кріплення покриття.
  • Естетичність. Це можливо завдяки насиченій кольоровій гамі, та глибині кольорів. Вони захищені від вигорання та втрати з часом, тому дах чудово виглядатиме навіть через десятиліття служби.
  • Антикорозійна стійкість. Метал має захист у вигляді оцинкування, щоб уникнути появи іржі чи корозії на поверхні листів.

Ознайомитись із актуальним асортиментом фальцевої покрівлі пропонує компанія Будстрой на своєму сайті: https://budstroy.kiev.ua/uk/catalog/pokrivelni-materiali/faltseva-pokrivlya/. Тут ви знайдете, хто виготовляє фальцеву покрівлю, які гарантії надають виробники та які є відмінності в технічних параметрах різних варіантів продукції. Максимум інформації, яка полегшить підбір матеріалу для облаштування даху.

Які недоліки має фальцева покрівля

Немає матеріалів без недоліків, просто у одних їх багато, а у інших – поодинокі, з якими можна миритися або мінімізувати їх вплив на якість служби покрівельного покриття. Фальцева покрівля має такі недоліки:

  • Недостатню шумоізоляцію.
  • Небезпеку сходження снігу.
  • Накопичення статичної електрики.

Якщо покупець перед покупкою знає про недоліки матеріалу, йому легше зробити правильний вибір. Адже він може зрозуміти, наскільки критичними є недоліки, та чи можна знизити їх вплив на якість експлуатації покрівлі.

Використання додаткових матеріалів для звукоізоляції знижують рівень шумності, а встановлення громовідводу захистить від блискавок під час гроз. Тому фальцева покрівля може стати чудовим вибором, незважаючи на наявні недоліки.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Поліцейські вилучили боєприпаси у 28-річного волинянина
Наступна новина Лучанин збив 14-річну дівчинку, яка переходила дорогу на переході
Останні новини
Схожі новини