Про що бренд одягу KUMA, або як капітан міліції та психолог підкорюють серця жінок

Про що бренд одягу KUMA, або як капітан міліції та психолог підкорюють серця жінок

Ще у 2008 році дві подруги створили власний бренд одягу для жінок KUMА, який із задоволенням носять лучанки.

Про це розповіла керівник проекту Анна Рудень.

Жінка KUMA.

«SmartWoman», яка знає чого хоче. В ній гармонійно поєднані: краса, розум та емоції. Її погляд дивиться глибше, аніж на зовнішній світ. Вона абсолютна переможниця по життю, хоча й не хизується цим, адже їй не потрібно нічого доводити. Одяг для неї – це лише тільки одяг. Він здатен підняти настрій та підкреслити відчуття себе.


Як все починалося?
Як капітан міліції та психолог створили успішний бренд одягу? Зустрілися дві знайомі. В однієї з них зріла ідея і велике бажання створювати красивий одяг для жінок. Поговорили. Одна з жінок попросила іншу зробити кілька ескізів – вийшло. Бачення співпали. До команди долучили конструктора, яка з напівслова розуміла ідеї виробів. На той час в 2008 році не було великого вибору якісного одягу, так як зараз. Звичайно, перші вироби не були досконалими, але з кожною колекцією ставали кращими і за 10 років дизайнери підкорили серця жінок не тільки в рідному Луцьку.

Чому KUMA?
Ця назва близька українкам. Коли з`явилося запитання: «Як назвати?», дизайнери обрали слово, яке використовує майже кожна жінка в Україні. Ніхто не проводив аналіз, не вивчав ринок, все робилося на відчуттях.

Розквіт.
Перші успіхи з’явилися згодом. А справжнє визнання прийшло в 2014 році, коли дизайнери брали участь в модних показах, а одяг почали одягати телеведучі, зірки та відомі політики. Зараз магазин KUMA відвідують багато успішних жінок Луцька, також одяг можна придбати онлайн в Instagram. Секрет успіху бренду KUMA полягає у задоволенні, яке отримують дизайнери під час створення одягу.
Активну роль в запуску нових моделей відіграє закрійниця. Ця жінка, «сірий кардинал» бренду, незмінно працює з дизайнерами більше 10-ти років. Вона розуміє задум моделі одягу відразу. В результаті моделі виходять точно виконані і лягають по фігурі.


Де купити?
Магазин одягу знаходиться у Луцьку в ТЦ «Варшавський». Також функціонує онлайн-магазин Rudenbrandshop в Instagram та Facebook.

Що говорять?

Катя Павлова, журналістка. «В KUMA я закохалася з першого погляду. Цей бренд одягав мене на ефіри 12-го каналу. Вигляд у кадрі – ідеальний. Зручно, красиво, а головне – по-українськи. Тепер часто і для себе купую там одяг. Сукні, костюми, пальта – і все надзвичайно якісне та натуральне».

Анна Тріль, власниця модельного агентства. «Речей цього бренду у моєму гардеробі досить багато. Якісний український виробник. Одяг КUМА люблю за якість, комфорт та сучасний стильний вигляд. Це особливий одяг, в якому почуваєш себе справжньою жінкою».

Рік заснування: 2008
Місто: Луцьк
Дизайнери: Алла – психолог, та Поліна – капітан поліції.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Графік відключення світла у Луцьку 4 жовтня
Наступна новина Чим дивує цьогорічний Автосалон у Парижі
Останні новини
Схожі новини