«Будемо діяти жорстко», - мер Ковеля про проблему підтоплень

«Будемо діяти жорстко», - мер Ковеля про проблему підтоплень

Вчора за 4 години в Ковелі випало 23,3 мл опадів: затопило багато будинків місцевих та вулиць. Мер Ковеля Ігор Чайка каже, що буде шукати причину такого підтоплення і «діяти жорстко».

Про це міський голова написав на своїй сторінці у фейсбуці.

«Зараз підіймаємо земельні і не тільки справи. Ну наприклад, хто дозволив приватизовувати ділянки там, де сто відсотків мали б бути сервітути? А тепер деякі господарі зробили в себе на вже приватній території водовідведення на свою лише користь, або ж водостічні рівчаки засипали, і вся вода йде тепер сусідам. Будемо розбиратися і діяти жорстко», – написав Ігор Чайка.

Серед найзатопленіших вулиць міста – вулиця Павлова. Ковельський голова планує замовити технічну експертизу, аби розібратися чому на новій вулиці, куди вклали чимало грошей, стоїть вода навіть там, де до ремонту ніколи не стояла.

Наразі відкачують воду на Федьковича, Липинського, Кияна. Мотопомпи працюють на Чубинського, 23, Чубинського 2/1, насос також качає на Вітовського. Також дочищають Театральний майдан, вода вчора там змішалася з побутовими зливами і на площі утворився неприємний запах.

Рівень води в Турії після злив піднявся на 10 см.

Нагадаємо, у Ковелі через зливу підтопило будинки


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Троє лучан отримали безкоштовне житло
Наступна новина Асоціація міст України виступає за збереження тютюнового акцизу для громад
Останні новини
Схожі новини