«Продамо ваше авто швидко!», – у Луцьку працює Торговий АвтоМайданчик

«Продамо ваше авто швидко!», – у Луцьку працює Торговий АвтоМайданчик

Новий майданчик для продажу автомобілів працює в Луцьку на території компанії WEST AUTO HUB.

Для того, щоб скористатися послугами Торгового АвтоМайданчика, потрібно привезти автомобіль на територію компанії та підписати договір. Далі продажем машини будуть займатися менеджери - продаватимуть її онлайн, вивозитимуть на авторинок та показуватимуть потенційним покупцям на місці. 

«Торговий АвтоМайданчик» буде дещо відрізнятися від звичайного авторинку. Перш за все тим, що власники автомобілів не будуть самостійно займатися продажем машини - все робитимуть наші менеджери. Вони продаватимуть авто онлайн, будуть виїжджати на авторинки, показуватимуть його потенційним покупцям на місці», - зазначають у компанії. 

У компанії також повідомляють, що також є можливість продавати автомобіль віддалено. Тобто власник надсилає фото та усі необхідні дані про авто, а фахівці WEST AUTO HUB продаватимуть його онлайн. 

Зауважте, що оплата послуг компанії здійснюється по факту продажу - 2% від загальної вартості за умови продажу одного авто, 1 % від загальної суми за умови продажу 2 і більше авто. А усі автомобілі в наявності будуть знаходитися під цілодобовою охороною. 

Також менеджери компанії наголошують на тому, що є можливість перереєструвати автомобіль без присутності власника, за дорученням. Таким чином компанія цілком звільняє власника від турбот, пов’язаних з продажем автомобіля

 

Торговиий АвтоМайданчик WAH - місце, де ви можете продати своє авто швидко, без зусиль та, головне, за хорошу ціну!...

Posted by WEST AUTO HUB on Friday, 22 March 2019

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Порошенко продовжує обганяти Тимошенко, - опитування
Наступна новина Відомий письменник з Волині презентував новий роман. ФОТО
Останні новини
Схожі новини