Торжество знань та світових практик : Артур Оганесян у Луцьку

Торжество знань та світових  практик : Артур Оганесян у Луцьку

Професіонали ринку нерухомості Волині мали щастя працювати три дні над удосконаленням алгоритму роботи та навчалися, як прозоро та з вигодою для клієнта продати нерухомість, обмінятися досвідом з колегами та партнерами.

Успішні волинські ріелтори

Уже вдруге навчати ріелторську спільноту Луцька зголосився бізнес-тренер, засновник та партнер групи ріелторських компаній. Міжнародний член Національної Асоціації Ріелторів США( NAR), провідний експерт-оцінювач УТО, член IREM (CPM), член FIABCI, член «Global Real Estate Think Tank», представник NAR в Україні, громадський діяч та викладач Артур Оганесян.

Артур Оганесян – префосіонал ринку нерухомості

Справжній «гуру» ріелторської справи провів майстер-клас, розповівши про надання ексклюзивної послуги власнику об’єкту. Під час навчання Артур Оганесян акцентував свою увагу на таких важливих компонентах ріелторської справи, як досконалість, чесність та партнерські засади.

 «Ми давно працюємо на ринку та бачимо необхідність змін. Останні двадцять років ринок нерухомості працював від «покупця». Але це неправильно. Особливо зараз, коли ринок нерухомості не є на підйомі. Ми надаємо власнику нерухомості справжню ріелторську послугу.

Наші знання, унікальні інструменти та технологія продажу забезпечує максимально високу ціну, яку отримає власник за своє майно. Ми не говоримо, що забезпечимо «комфорт», «безпеку», «чистоту угоди» та інші рекламні слогани. Для цього є юристи, охоронні фірми, тощо. Хоча це ми теж робимо, але, перш за все, МИ - Продавці нерухомості!», – каже директор «ВМБ Нерухомість» Ростислав Ганейчук.

Директор «ВМБ Нерухомість» Ростислав Ганейчук

До слова, у листопаді 2017-го року ріелтори Волині підписали єдині правила роботи на ринку нерухомості та партнерської співпраці, в тому числі домовились про спільну систему продажу нерухомості. Вона базується не на конкуренції між ріелторами, а на їхній співпраці.

Саме це забезпечує прозорість ринку та максимальну вигоду для замовників.

«Ми отримали фундаментальні знання: основи, логіку та філософію бізнесу нерухомості - світовий досвід! У всьому світі прийнято мати власного сімейного ріелтора, як і власного сімейного лікаря, юриста, нотаріуса, фінансиста.

До цього ми і прагнемо. Саме власний ріелтор буде відстоювати Ваші інтереси - придбати краще житло чи об’єкт для успішного бізнесу, а в разі потреби - вигідно продати.

Ми –  професійні продавці нерухомості, володіємо ринком, як ніхто інший. Найкраща винагорода для ріелтора, коли задоволений клієнт не просто розраховується за отриману послугу, а й дає рекомендації іншим та стає твоїм другом! Ми працюємо заради іміджу професії ріелтора, яка авторитетна і шанована в усьому світі, заради наших улюблених клієнтів - гуртуємось, створюємо єдині методики та правила», – зазначила очільниця Волинського регіонального відділення Асоціації фахівців з нерухомості Олена Колодніцька.

Очільниця Волинського регіонального відділення Асоціації фахівців з нерухомості Олена Колодніцька

«Сьогодні на ринку Луцька є дві моделі продажу. Суть першої полягає в тому, щоб розпочати продавати об'єкт за завищеною ціною, в результаті чого власник втратить у ціні, оскільки за "залежаний" об'єкт на ринку ніхто не дає максимальну ціну.

Друга модель продажу полягає у тому, щоб розпочати продаж з ціни дещо нижчої від ринкової і знайти покупця, який дасть найкращу ціну.

Пересічний лучанин не може зробити це сам. Необхідно володіти певними знаннями та методиками. Більше того, навіть ми, ріелтори, для продажу власного житла наймаємо своїх колег, тому що тільки фахівець (не власник житла) зможе найефективніше продати нерухомість.

З професійними ріелторами максимально правильний термін продажу становить 3-4 тижні.

Моя порада лучанам: співпрацюйте лише з ріелторами, які мають відповідну спеціалізацію, пройшли сертифікацію і отримали відповідні посвідчення», – розповів заступник голови Волинського регіонального відділення Асоціації спеціалістів з нерухомості України Володимир Редкач.

Заступник голови Волинського регіонального відділення Асоціації спеціалістів з нерухомості України Володимир Редкач

Під час заняття між учасниками регулярно виникали дискусії про важливість відстоювання інтересів клієнта та ділову етику у сфері продажу нерухомості. Важливою темою обговорення майстер-класу постало питання про якості та навички, якими повинен володіти професійний фахівець з нерухомості.

Усі учасники отримали свідоцтва та сертифікати про закінчення курсу.

 

Текст: Володимир Потрапелюк

Фото: Роман Домбровський


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині землі першою отримає Вишнівська ОТГ
Наступна новина За фотографію у ПортCity можна отримати подарунок
Останні новини
Схожі новини