Продається будинок-новобудова з мансардою у с. Струмівка за $55 000

Продається будинок-новобудова з мансардою у с. Струмівка за $55 000

У житловому комплексі в с. Струмівка продається два останніх будинки. Про це повідомляє інтернет-платформа з продажу нерухомості GoHome.

Комплекс знаходиться за 200 м від рівненської траси, його територія загороджена по периметру, кожен будинок теж відмежований від сусідніх огорожею! Дорога до комплексу вимощена бруківкою.

Загальна площа будинку складає 101,4 м.кв + 60 кв.м. мансарди + 4 сотих власної прибудинкової території поблизу будиночка.

Ціна -  лише 55 000 дол. США!

У цю вартість входить: тепла підлога в санвузлах та коридорі, проведення електричних мереж, телебачення та Інтернет, встановлення якісних, енергозберігаючих вікон - п'ятикамерний профіль двокамерні склопакети фірми Wintech, вмонтовані зварні сходи та утеплений дах, який виконаний зі словацької металочерепиці. Також у холі передбачено місце для каміна, який доповнюватиме Ваш сімейний затишок!

Будівництво ведеться з блоків, утеплення пінополістирольними плитами товщиною 12 см та мінватою 12 см. Здача будинку в експлуатацію уже в березні 2018р!
Можливе відтермінування платежів до здачі будинку в експлуатацію.

Телефонуйте (099)-300-20-10!

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучани почали частіше скаржаться лікарям на перевтому та безсоння. ВІДЕО
Наступна новина Волинянина, якого шукали кілька тижнів, знайшли мертвим
Останні новини
Схожі новини