Проект, який змінив стереотипи, – Андрій Разумовський про «Супернову»

Проект, який змінив стереотипи, – Андрій Разумовський про «Супернову»

Директор будівельної компанії «Інвестор» Андрій Разумовський вважає, що житловий комплекс «Супернова» належить до найкращих у місті.

Про це він розповів в інтерв’ю Волинь24.

«Супернова» – той проект, який реально змінив стереотипи якості житла. Сьогодні, після двох років плідної роботи, можу стверджувати: ми «змусили» ринок працювати по-іншому, продавати не просто квадратні метри – а комфорт!

Великі зручні квартири з крутим видом з вікна, з сучасними комунікаціями, просторими під’їздами, у кварталі з низькою густотою населення, чистому, охайному, поряд з парком…» – сказав Андрій Разумовський.

Читайте також: Показали, як розбудовують ЖК «Супернова»

Забудовник розповів, що наразі у «Суперновій» спроектовані розміщення споруд, планування, архітектура, а внутрішнє розпланування квартир завбачливо відклали, адже хотіли новіші будинки проектувати з врахуванням побажань покупців.

«Супернову» нині можна назвати одним з найкращих житлових комплексів у місті. Якщо не найкращим. Після того, як ми завершимо благоустрій території, я думаю, квартири в «Суперновій» будуть найдорожчими в місті.

Читайте більше: Андрій Разумовський: «Діти – одні з найприскіпливіших наших клієнтів»


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Нічні пригоди у Луцьку: жінка з наркотиками та п'яні водії. ФОТО
Наступна новина З'явилося відео нічного затримання у Луцьку чоловіка і жінки за непокору поліції. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини