Запорука здорової посмішки: професійні поради від стоматологів клініки «Vita Dent». ФОТО

Запорука здорової посмішки: професійні поради від стоматологів клініки «Vita Dent». ФОТО
Валентина Марчук та Ірина Богдан - лікарі-стоматологи клініки «Vita Dent»

Що таке професійна гігієна ротової порожнини та якою вона повинна бути? Ці запитання цікавлять багатьох людей, адже якщо правильно доглядати за ротовою порожниною, можна уникнути багатьох захворювань.

В клініці «Vita Dent» пропонують послуги, які дозволяють зберегти чудову посмішку на довгі роки. Йдеться про профілактичну гігієну та плазмотерапію під контролем сертифікованих спеціалістів.

Спеціально для Першого лікар-стоматолог Марчук Валентина Данилівна, яка має багаторічний досвід роботи, детальніше розповіла про ці технології.

«Мої пацієнти дійсно оцінили ефект технології Air-flow​»

Технологія Air-flow Handy 3.0 Perio Premium створена на основі передових технологій і ноу-хау в науковому центрі компанії EMS в Швейцарії. Вона відповідає всім жорстким вимогам сучасної професійної гігієни ротової порожнини. Охоплює весь спектр надясенних і під’ясенних процедур з використанням спеціалізованих наконечників та полірувальних порошків Plus і Perio.

Саме технологія Air-flow гарантує видалення біоплівки – майже невидимого шару на поверхні зуба – яка є причиною карієсу і його ускладнень, а також захворювань пародонту.

Також нині важливу увагу потрібно приділяти пацієнтам з ортодонтичними конструкціями (брекет-системи, апарати-знімні пластинки) та після ортопедичної корекції прикусу й естетики (зубні імплантати, коронки, вініри). Недостатня гігієна ротової порожнини в таких випадках дуже швидко приводить до ускладнень в ортодонтичному та ортопепедичному лікуванні, наприклад, до запалення тканин навколо імплантатів.

Air-Flow (EMS) – єдина технологія, яка дозволяє видалити біоплівку із важкодоступних місць малоінвазивним методом.

Також вона дозволяє виявляти карієс на стадії плями, що зменшує об’єм стоматологічних втручань, зберігає цілісність зубів, імплантатів, а також м’яких тканин.

Які переваги та в чому унікальність цієї технології?

Порошки PLUS EMS – малоінвазивні, не утворюють деструкцій на поверхні імплантата і протезів порівняно з іншими порошками.

В їхньому складі використовують: амінокислоту гліцин, ферментований природний цукрозамінник Еритринол, хлоргексидин і бікарбонат натрію. Тому вони є корисними і абсолютно безпечними для пацієнтів з цукровим діабетом.

Вибір того чи іншого порошку – це компетенція лікаря, який враховує індивідуальний стоматологічний статус і наявність загальної патології. Технологія апарату дозволяє отримати стійкий результат, комфортність процедури і бажання відвідувати стоматолога профілактично.

Плазмотерапія – професійний догляд за яснами

Плазмотерапія – безпечна та максимально комфортна процедура для ротової порожнини, запевняє лікар-стоматолог Ірина Богдан.
Єдиною діючою речовиною є плазма власної крові пацієнта, яка володіє унікальними властивостями: запускає процеси регенерації, відновлення тканин організму, нормалізує та покращує обмін речовин і мікропроцеси в зоні введення, активує процеси синтезу колагену.

Основними показами для процедури є:

  • ортодонтична та естетична стоматологія;
  • профілактика і лікування ясен;
  • парадонтит(1, 2, 3 ступеня);
  • профілактика і лікування оголення шийок зубів (рецесій);
  • рухомість зубів;
  • перед хірургічними маніпуляціями та після проведення.

Курс плазмотерапії дозволяє досягнути чудових стійких результатів:

  • профілактика рецесій ясен (особливо важливо в естетичній стоматології);
  • швидка регенерація тканин після профілактичної гігієни ротової порожнини, хірургічних маніпуляцій (видалення зубів, імплантації);
  • усунення неприємного запаху з рота;
  • превентивна профілактика захворювань пародонту;
  • значне зменшення рухомості зубів;
  • відсутністість кровоточивості ясен.

Важливо зрозуміти, що тільки чисті зуби не хворіють. Комплексний підхід, системність та доведення гігієнічних процедур ротової порожнини до автоматизму - все це дозволить підтримувати зуби у чудовому стані і мати сяючу посмішку.

Сайт http://www.vita-dent.com.ua

Ми у Фейсбук ВІТА ДЕНТ стоматологія

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Дощ з морозом: прогноз погоди у Луцьку на 13 березня
Наступна новина «Доля секунди - і все вмить скінчилось», - дружина загиблого під Луцьком журналіста
Останні новини
Схожі новини