Професійний ріелтор: для чого він потрібен

Професійний ріелтор: для чого він потрібен

У наш час - час споживання - люди стають вимогливими споживачами, вони не хапають з полиці будь-який розрекламований товар, думаючи, що це кращий вибір, що це товар кращої якості.

Але останнім часом, здійснюючи дорогу покупку, яка може вплинути на наше здоров'я, ми починаємо все частіше звертатися не тільки до рекомендацій ютуб-блогерів, а й до професіоналів.

Наприклад, при покупці продуктів люди часто слухають поради дієтологів. Перед тим, як піти в аптеку, ми беремо рецепт у лікаря, тому що самолікування часто призводити до важких наслідків. На полицях магазинів вдосталь товарів, але серед них можуть бути товари, які можуть шкодити здоров’ю. Тому на наш вибір впливають рекомендації фахівців, яким ми довіряємо. Такий принцип потрібно використовувати і при виборі нерухомості.

Постійне удосконалення будівельних технологій вимагає професійних консультантів з нерухомості - ріелтерів, які допоможуть розібратися у «підводних каменях» при покупці квартири або будинку.  У статті мова піде про професіоналів своєї справи, про тих людей, які віддають професії свій час, бачать своє життя в професії, в кар'єрному зростанні. Які допомагають здійснювати безпечні угоди.

Професійний ріелтор, так само як і фахівці інших професій, володіють певними навичками і знаннями, якими не володіє сам клієнт.
Професійні ріелтори дуже добре розуміються в містобудуванні, юриспруденції, економіці, мають комунікативні навички - це знання, досвід, навички, які можуть допомогти йому визначити, чи якісно побудований будинок і чи є продавець порядним.

І найголовніше, ріелтори завжди добре розбираються в сфері продажів, вони знають, коли і де краще купити: знижки, акції, знають реальну вартість об'єкта нерухомості. Завдяки цим знанням ріелтор може плідно співпрацювати з нотаріусом, адвокатом і своїми колегами в цій справі.

Для продавців або покупців нерухомості послуги хорошого і професійного ріелтора часто бувають  життєво необхідні. Адже далеко не всі, хто до цього ніколи не мав справи з нерухомістю, відразу ж зрозуміють всі тонкощі, особливості, ризики. Хороший ріелтор покаже всі можливі варіанти, наявні на ринку.

Ріелтор - це не просто продавець, у якого є кілька видів нерухомості на вибір. Професійний ріелтор буде вести угоду купівлі - продажу від її початку і до отримання документів про право власності або грошей на рахунок, якщо ви продали квартиру.

У професійного ріелтера очі, пам'ять, інтуїція - як у Шерлока Холмса. Він відразу розпізнає шахрая і його виверти. Схеми обману покупців часто повторюються, тому профі їх розпізнає відразу. 

Обережні, розумні, дбайливі покупці/продавці, які звертаються до фахівця за допомогою відразу, практично повністю захищають себе від подібних ризиків.

Питання: "Де знайти професіонала - ріелтора?".

Відповідь: "Тільки на спеціалізованих, професійних сайтах, наприклад rieltor.ua і інші.

Ріелтор завжди знає реальну ціну квартири. Для порівняння: спробуйте передбачити ціну квартири, а потім порівняйте її з рекомендацією ріелтора і ціною фактичної угоди. Ріелтор завжди допоможе своєму клієнтові купити квартиру не дуже дорого або продати не дуже дешево.

Люди завжди йдуть за допомогою або порадою до фахівця, також і в сфері нерухомості. Всі комісійні, які потрібно буде заплатити ріелтору, - це виправдана страховка ризиків. Ми ж страхуємо автомобільний транспорт і не задаємо питань: "Навіщо мені це?". Також не потрібно занадто сильно економити на професіоналах. Скупий платить двічі. Бережіть свої тяжкою працею зароблені гроші від хитрих шахраїв.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Замок в Олиці передадуть на баланс Волинському краєзнавчому музею
Наступна новина На Волині викрили на хабарі одного з керівників Держпраці
Останні новини
Схожі новини