«Проголосуйте, доки ми черпаємо лайно» - у Луцьку просять врятувати кіностудію «Волинь»

«Проголосуйте, доки ми черпаємо лайно» - у Луцьку просять врятувати кіностудію «Волинь»

Лучан просять врятувати кіностудію «Волинь». Про це написав у Фейсбуці луцький активіст Дмитро Сандалов.

Вчора, 2 листопада, стало відомо, що підвал, у якому півстоліття знаходиться кіностудія «Волинь», затоплює нечистотами. Через підтоплення знаходиться під загрозою унікальний архів режисера Бориса Ревенка, та й взагалі все обладнання кіностудії. 

«Поки кіностудію заливає гавном і "директор з командою" черпає нечистоти - рагулі жаліються, що в них води немає, не розуміючи, що якби МИ (а не водоканал через чотири години) не перекрили воду - був би аврал, ахтунг і п****ць всьому будинку. І ця лірика не закінчується», – висловився активіст.

Учасники кіностудії закликають небайдужих лучан підтримати їх проект «Кіностудія «Волинь». Перезавантаження», який вони подали у рамках програми «Бюджет участі міста Луцька».

«Ти бігаєш, як придурок, і просиш друзів проголосувати за те, щоб не знищився архів, історія міста. Бо режисеру і директору музею немає коли бігати з цим, він ГІВНО ЧЕРПАЄ ВІДРАМИ. Щоб та каналізація не затопила бобіни з кіноплівками», – написав активіст.

Якщо проект набере велику кількість голосів, міська рада профінансує його у 2019-му році. Згідно з проектом, приміщення кіностудії повинні повністю відремонтувати і вирішити проблеми з каналізацією.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У НБУ прогнозують зменшення потоку українців на польські заробітки
Наступна новина Допомога чотирилапим: волинські лісівники забезпечили КП «Ласка» дровами
Останні новини
Схожі новини