Пройшов 2 кілометри з 38 осколками в тілі: історія воїна з Волині Сергія Іванова

Пройшов 2 кілометри з 38 осколками в тілі: історія воїна з Волині Сергія Іванова

Старший солдат, снайпер 14-ої окремої механізованої бригади ім. князя Романа Великого Сергій Вікторович Іванов на позивний «Рибачок» помер у Волинській обласній лікарні в результаті обширного інфаркту 5 липня 2023 року. Йому було 47 років.

Спомин про воїна опублікували на сайті міськради. 

Після повномасштабного вторгнення рожищанин Сергій Іванов 30 березня 2022 року отримав повістку. Чоловік без вагань пішов у військкомат та став на захист України.

Пройшов пекельні бої під Ізюмом, 25 травня 2022 року отримав перше поранення. Лікування у шпиталі Краматорська покинув завчасно, аби разом з побратимами передислокуватися у Попасне на Дніпропетровщині.

Двічі був контужений.

7 червня під час танкового обстрілу наш земляк отримав важкі поранення, близько двох кілометрів йшов закривавлений, щоб отримати медичну допомогу. У його тілі було 38 осколків.

Сергій Іванов лікувався у шпиталях Краматорська, Дніпра, Львова, Сваляви, Мукачева, переніс чимало оперативних втручань і у квітні 2023-го був комісований з війська за станом здоров’я.

Герой боровся за своє життя, але серце не витримало…

Сергій Іванов був прикладом справжнього патріота, мужнього воїна, вірного побратима, адже після кожного поранення повертався на фронт, де знову ставав щитом для кожного з нас.

Вічна пам’ять і шана відважному захиснику України Сергію Іванову! Низький уклін та вдячність родині Героя!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку оголосили вирок зраднику Сметаніну, який навів російські ракети на аеродром
Наступна новина На Волині більше 20 прикордонників склали військову присягу. ФОТО
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні