Прокуратура Волині вимагає повернути державі майже 200 гектарів землі

Прокуратура Волині вимагає повернути державі майже 200 гектарів землі

Прокуратура на Волині вимагає повернути державному підприємству земельні ділянки площею майже 200 гектарів.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Волинської області.

Прокуратура Волинської області звернулася до суду з позовними заявами в інтересах держави в особі Міністерства економічного розвитку та торгівлі України, Головного управління Держгеокадастру у Волинській області до одного з приватних підприємств та державного підприємства, щоб визнати недійсними договори про встановлення земельних сервітутів та повернути п’ять земельних ділянок площею 195 га на території Галузіївської сільської ради Маневицького району.

Підставою пред’явлення позову стало те, що договорами було встановлено сервітути, не передбачені Земельним кодексом України, зокрема – безперешкодне використання земельних ділянок для проведення комерційної діяльності, будівництва об’єктів нерухомості, вирощування ягід, горіхів та плодових дерев, а також заборона представникам володільця землі - державного підприємства – входити чи іншим способом проникати на території земельних ділянок.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку легковик в'їхав у дерево. ФОТО
Наступна новина Ми самі в шоці! 3-кімнатна квартира - 25 000у.о.
Останні новини
Схожі новини