На Волині прокуратура повернула державі землі Міноборони вартістю 2,8 мільярда грн

На Волині прокуратура повернула державі землі Міноборони вартістю 2,8 мільярда грн

Прокурори в суді довели незаконність інвентаризації земельної ділянки, розташованої між кордоном та лінією прикордонних інженерних споруджень

Про це повідомили Волинській обласній прокуратурі.

Земельну ділянку площею 166 га та вартістю 2,8 мільярда гривень повернуті державі.

Задоволено позов Ковельської окружної прокуратури в інтересах Волинської обласної військової адміністрації до Самарівської сільської ради Ковельського району, державі повернуто земельну ділянку площею 166 га й вартістю 2,8 мільярда гривень, яка належить до земель оборони і є прикордонною смугою уздовж українсько-білоруського кордону.

Прокурори в суді довели незаконність інвентаризації земельної ділянки, розташованої між кордоном та лінією прикордонних інженерних споруджень, як земель сільськогосподарського призначення, що обумовило подальше її вибуття із державної власності.

Домоглася прокуратура і скасування державної реєстрації права комунальної власності на земельну ділянку, що належить до земель оборони.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцька міська рада передала бійцям Нацгвардії безпілотники, зарядні станції та РЕБи
Наступна новина Лучанин отримав відзнаку за оборону Бахмута
Останні новини
Схожі новини