Прокурор Волині пообіцяв правоохоронцям «вкрай жорстку реакцію» за кришування грального бізнесу

Прокурор Волині пообіцяв правоохоронцям «вкрай жорстку реакцію» за кришування грального бізнесу
На Волині припинили діяльність 193 гральних закладів (фото пресслужби обласної прокуратури)

На Волині виявили та припинили діяльність 193 гральних закладів – казино, покерних клубів, залів гральних автоматів, букмекерських контор, інтерактивних клубів, які діяли під виглядом проведення державних лотерей.

Про це під час оперативної наради керівників правоохоронних органів Волині повідомив начальник Головного управління Національної поліції в області Петро Шпига, інформує пресслужба прокуратури області.

У межах порушеного кримінального провадження про незаконне заняття гральним бізнесом в ході обшуків у нелегальних гральних закладах виявили та вилучили обладнання, за допомогою якого клієнтам незаконно надавались послуги доступу до азартних ігор, на суму понад 3 млн грн.
Внесено клопотання про арешт вилученого майна.

Нагадаємо, уряд заборонив розповсюдження грального бізнесу під виглядом державних лотерей. Міністри на позачерговому засіданні уряду проголосували за скасування відповідних положень щодо розповсюджувачів лотерей в ліцензійних умовах.

«Ми всі будемо працювати злагоджено, аби побороти гральний бізнес, – наголосив прокурор області під час оперативної наради. – А якщо з’ясується, що хтось із правоохоронців причетний до кришування незаконних гральних закладів реакція буде вкрай жорсткою. Жодних схем, пов’язаних з азартними іграми, в області не буде».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У центрі Луцька пошкодили інсталяцію. Просять повідомляти про порушників
Наступна новина У луцькому Свято-Троїцькому соборі 25 грудня правитимуть різдвяну службу
Останні новини
Схожі новини