Прокурор Волині замість відпустки поїхав на фронт

Прокурор Волині замість відпустки поїхав на фронт

Керівник Волинської обласної прокуратури Віктор Тимчук взяв за правило кожні два місяці брати кілька днів відпустки і вирушати на Схід України, де з березня 2023 року успішно виконують бойові завдання підрозділи 100 окремої механізованої бригади Сухопутних військ ЗСУ.

Про це пишуть на сайті бригади.

Прокурор щоразу везе потрібні на фронті подарунки, придбані коштом співробітників Волинської обласної прокуратури. Цього разу «Сталевій Сотці» передали позашляховик Volkswagen, супутниковий модем Starlink, три квадрокоптери DJI MAVIC 3 Pro, 25 FPV-дронів «Тінь», обладнання для підрозділів зв’язку та радіоелектронної боротьби.

Щиро дякуємо Віктору Тимчуку, усьому колективу Волинської обласної прокуратури та виробникам FPV дронів «ТІНЬ» за регулярну підтримку нашої бригади! Ваша відповідальна громадянська позиція заслуговують на захоплення та повагу! Тримаємо стрій! — Разом впевнено крокуємо до Перемоги! – написали на сторінці 100-ки.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Волинському прикордонному загоні – новий медичний пункт
Наступна новина У селі на Волині поховали 27-річного Героя
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні