У Волинському прикордонному загоні – новий медичний пункт

У Волинському прикордонному загоні – новий медичний пункт

У Волинському прикордонному загоні модернізували медичний пункт. Оновлений лазарет оглянули керівники області та міста.

Про це повідомили на сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

У лазареті військовослужбовці зможуть отримати лікувальну, оздоровчу та реабілітаційну допомогу. Для тривалої реабілітації поранених бійців обладнали фізіотерапевтичний кабінет, де можна пройти процедури ультразвукової, лазерної, магнітної та ударно-хвильової терапії. До слова, у медпункті навіть є стоматологічний кабінет та штатний стоматолог.

Гостям також презентували озброєння і техніку, яку прикордонники застосовують в охороні держрубежу та при виконанні бойових завдань у зоні активних бойових дій, а також новітні технічні засоби прикордонного контролю, системи відеоспостереження, зв’язку, повітряної розвідки та ураження противника. Принагідно, для потреб прикордонників передали два тракторні причепи, придбані коштом Луцької міської ради, а також вантажний мікроавтобус від благодійного фонду «Доброта», – йдеться в дописі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як волинські сапери очищають землю від російського залізяччя
Наступна новина Прокурор Волині замість відпустки поїхав на фронт
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні