Протести польських фермерів поширяться на залізницю

Протести польських фермерів поширяться на залізницю

Польські фермери перешкоджатимуть перевантаженню сільськогосподарських товарів із залізничного на автомобільний транспорт.

Про це повідомляє Держмитслужба.

«За інформацію від польської сторони, місцеві фермери заявили про намір відсьогодні, з 9 лютого, у пункті пропуску «Хрубешув - Володимир-Волинський» (ст. «Ізов») перешкоджати перевантаженню українських сільськогосподарських товарів із залізничного на автомобільний транспорт і переміщенню їх на термінали по станції «Хрубешув», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що вантажі інших категорій переміщуватимуться без обмежень.

За попередніми даними організаторів страйку з незалежної профспілки фермерів «Солідарність», блокада основних автошляхів країни триватиме декілька годин, а доріг біля пунктів пропуску – упродовж місяця, до 10 березня.

Нагадаємо, польські фермери сьогодні, 9 лютого, розпочали анонсовану блокаду одного з пунктів пропуску на кордоні з Україною – «Медика-Шегині».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина За Волині за добу з підтоплених ділянок відкачали тисячу кубометрів води
Наступна новина Поляки заблокували пункт пропуску «Ягодин» на Волині
Останні новини
Схожі новини