Проєкт волинянки потрапив у десятку кращих на фестивалі «І-FEST»

Проєкт волинянки потрапив у десятку кращих на фестивалі «І-FEST»

Проєкт учениці Ківерцівського ліцею №2, вихованки Волинської обласної Малої академії наук Анастасії Сачанюк увійшов у топ-10 проєктів фестивалю «І-FEST».

Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомила народна депутатка Ірина Констанкевич

Фестиваль днями відбувся у Тунісі. Анастасія –  у десятці найкращих серед 1500 учасників з 35 країн світу.

Волинянка брала участь в дистанційному форматі. але результат показала вражаючий. 
 

«Надзвичайно радію тому, що мала змогу взяти участь у міжнародному конкурсі, хоч і в дистанційному форматі. Це крута можливість показати свої навички та вміння, "прокачати" ще слабкі сторони та перебороти свій страх неповності й провалу. На кожному етапі роботи ти отримуєш нові завдання, що супроводжуються такими ж неочікуваними викликами. Так, важко знайти шлях там, де ти спочатку його не бачиш, проте згодом це перетворюється в цікаву гру, де будь-який виклик дорівнює чудовому результату», – каже Анастасія.  

Зізнається, для неї участь у конкурсі такого рівня – це безцінний досвід, а результати – мотивація досягати ще більших вершин. 

«Представляти Україну на міжнародній арені –  це відповідальність та гордість. Хочеться, щоб вся світова спільнота почула про те, що ми боремося щодня, і чекаємо на їхню підтримку. Такі конкурси –  це арена, на якій ти можеш ще раз нагадати кожному про найважливіше та найстрашніше: війну. Тільки МИ зможемо здолати ворога та назавжди покінчити з катами, які майже всю історію нашого становлення намагаються нас знищити. Працюємо! Боремося! Стоїмо міцно на своїх фронтах! Слава Україні! Героям Слава!🇺🇦
Вистоїмо! Знищимо! Повернемо своє», – додала Анастасія Сачанюк.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцькому районі знайшли повішеним чоловіка
Наступна новина На війні з окупантами загинув Герой Олександр Косарєв з Ківерець
Останні новини
Схожі новини