Пультова охорона — чудове рішення для безпеки

Пультова охорона — чудове рішення для безпеки
Фото ілюстративне

Для надійного захисту власності рекомендується поставити пультову охорону, яку можна замовити на ohholding.com.ua.

При надходженні тривожного сигналу оператори негайно сповістять вас про подію і направлять групу швидкого реагування. Таким чином, пультова охоронна система — це не тільки звукова сирена для відлякування недосвідчених злочинців, але також цілодобове спостереження і реальна оперативна допомога підготовлених фахівців груп реагування або позавідомчої охорони.

Що таке пультова охорона

Пультова охорона — це різновид охоронної сигналізації для будинку або офісу. Також цією послугою можуть скористатися магазини, склади, гаражі та інші приміщення.

До послуг пультової охорони входить цілий комплекс сил, технічних засобів, які забезпечують захист об’єктів приватної та державної власності за допомогою цілодобового спостереження.

Охорона стежить за станом технічних засобів, може сповіщати клієнта про небезпеку або реагувати на сигнали тривоги шляхом відправки екіпажу позавідомчих груп швидкого реагування. Вартість пультової охорони залежить від підключених опцій та можливостей.

Пультова охорона для бізнесу

У місцях масового перебування людей (магазини, ресторани, бари і т. д.), особливо з цілодобовим режимом роботи, необхідний безперервний моніторинг і можливість екстреного прибуття груп швидкого реагування.

Пультова охорона забезпечить повний захист від:

  • несанкціонованого проникнення;
  • нападів злочинців;
  • пожеж;
  • затоплення;
  • витоку газу;
  • інших аварійних ситуацій.

Ви також можете оснастити приміщення тривожною кнопкою, щоб в разі позаштатної ситуації допомогти співробітникам та відвідувачам уникнути наслідків заворушень або нападу.

Кнопку можна носити з собою і при необхідності скористатися нею непомітно від злочинців. Натискання на кнопку миттєво передає сигнал тривоги на пульт станції моніторингу і через 5–7 хвилин група швидкого реагування візьме ситуацію під контроль.

Встановлення пультової охорони

Для того, щоб захист був ефективним, необхідно оцінити приміщення на уразливість і виявити найбільш слабкі місця. Наприклад, при установці пультової охоронної сигналізації важливо враховувати, що до ризику більше схильні перший та останній поверхи будівель, а також приміщення з вікнами, розташованими поруч з пожежними драбинами, козирками під’їздів і балконами сусідів.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Через «Ягодин» хотіли вивезти скіфське золото. Фото
Наступна новина У Луцьку в річці Стир виявили тіло чоловіка
Останні новини
Схожі новини