PUMA залишається у лідерах

PUMA залишається у лідерах

Минулий рік німецький бренд PUMA завершив дуже непогано. За попередні шість років річний обсяг продажів збільшився майже вдвічі, а операційний прибуток виріс у сім разів.

Цей підйом відбувся, головним чином, завдяки зміщенню фокусу від способу життя та моди до спорту.

Цього року за результатами третього кварталу PUMA покращила продажі в Америці та Європі за такими категоріями як баскетбол, автоспорт, гольф та командні види спорту, демонструючи найвищі темпи зростання.

Щоквартальні продажі зросли на 13% – до 1,58 млрд євро, а операційний прибуток збільшився на 17% – до 190 млн євро, перевершивши прогнози аналітиків. Загалом прямі продажі для споживачів за квартал виросли на 60,9%, чому сприяло зростання реалізації товарів через Інтернет на 66,5% за перші дев’ять місяців року.

Тим не менше, навіть після сильного третього кварталу виконавчий директор Бйорн Гулден попередив, що PUMA не зможе представити остаточний прогноз на наступний фінансовий рік через тривалу невизначеність навколо пандемії COVID-19.

Ексклюзивні бутси Puma Ultra SL

Іноді різні світи приваблюють один одного, і це також враховує маркетинг. Нещодавно PUMA запросила до співпраці відомі автомобільні бренди, адже автомобіліст має взувати правильне взуття.

Настав зоряний час хорватської компанії Rimac Automobili, яка виробляє електричні суперкари. Менеджери PUMA прийшли до висновку, що футбольні бутси з електромобілем пов’язує швидкість. Наслідком спільного проєкту cтала обмежена серія футбольних бутсів під назвою Puma Ultra SL, яких німецький концерн випустить лише 412 пар.

Це взуття відрізняється своєю конструкцією. Завдяки легким матеріалам, модель важитиме лише 90 г. Верхня частина футбольних бутсів буде зроблена із світлотканої сітки, яка покрита тонким шаром синтетичної шкіри, виготовленої з використанням термопластичного поліуретану. Взуття матиме два «вікна» на каблуці та підошву PEBAX для прискорення.

«Метою було створити якнайшвидші та найекстремальніші футбольні бутси, щоб сформувати уявлення про те, яке футбольне взуття може бути розроблене в майбутньому», — сказав Домінік Гатьє, менеджер PUMA.

PUMA піклується про любителів автоспорту і навіть має у своєму магазині відділ таких товарів поруч із взуттям для футболу, баскетболу, гольфу та гандболу. Шанувальники «Формули 1», безсумнівно, помітили логотип компанії на футболках Ferrari, Mercedes та Red Bull, а також одяг та взуття з логотипами Porsche та BMW.

Серед інших ліцензованих партнерів PUMA:

  • Watex;
  • ISM;
  • L’oreal;
  • Kering.

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Назвали усіх кандидатів на посади старост приєднаних до Луцька сіл
Наступна новина Один плід – понад пів кілограма. На Волині лісівники вирощують гібридні лимони
Останні новини
Схожі новини