П’яна бійка на Волині: жінка сяде на 7,6 року за вбивство чоловіка

П’яна бійка на Волині: жінка сяде на 7,6 року за вбивство чоловіка

Волинянка, яка в стані алкогольного сп’яніння встромила ніж у груди своєму нетверезому чоловікові, отримала 7 років 6 місяців позбавлення волі.

Про це йдеться у вироку Ковельського міськрайонного суду Волинської області від 1 червня, – пише ІА Волинські новини.

Як вдалося встановити під час судового засідання, 24 липня 2016 року близько 22 години 30 хвилин в селі Туровичі Турійського району нетвереза жінка під час сварки з чоловіком кухонним ножем убила його.

Волинянка свою вину визнала частково, зазначивши, що вона відпочивала на озері в компанії, де вживала спиртне, після чого повернулася додому. В той же час повернувся і її чоловік. Вона з дитиною на руках сиділа за столом в літній кухні, а ближче до вхідних дверей за тим же столом навпроти сидів її чоловік.

За її словами, раптом він змахнув зі столу весь посуд, який впав на землю та розбився. Після цього він встав та двічі стукнув її кулаком у голову, після чого відійшов.

«Коли повернувся до неї лицем, то вона побачила його розлючені очі, злякавшись, що він знову почне її бити і вона з дитиною на руках може впасти на розбите скло, жінка, дотягнувшись до ножа, який лежав на столі, схопила його правою рукою, встала і хотіла таким чином налякати чоловіка, щоб встигнути вибігти з дитиною з кухні», – йдеться в публікації видання.

Як саме нанесла удар, вона не пам'ятає. Пам'ятає лише звук ножа при падінні об цементовану підлогу.

«Після цього звуку, обвинувачена думала, що чоловік її наздоганяє і почала втікати з кухні. Вибігла з дитиною на вулицю, зайшла за хлів. В подальшому дізналась, що чоловік помер», – зазначають у тексті.

Жінка визнала свою вину в тому, що взяла в руки ніж, проте вбивати чоловіка не хотіла. До слова, в крові потерпілого виявили етиловий спирт у кількості 2,38 проміле.

Незважаючи на часткове визнання своєї винуватості, її винуватість доводиться усіма зібраними доказами. Тож суд визнав її винною та призначив покарання у виді 7 років 6 місяців позбавлення волі.

Нагадаємо, на Волині жителька міста Ковель під час сварки вдарила ножем свого співмешканця.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина За борги з «комуналки» можуть відібрати квартиру: процедура
Наступна новина Поради від «ВМБ-Нерухомість»: податок на нерухомість від «А» до «Я»
Останні новини
Схожі новини