П'яне водіння та намагання відкупитись: 41-річному лучанину загрожує до 4 років позбавлення волі

П'яне водіння та намагання відкупитись: 41-річному лучанину загрожує до 4 років позбавлення волі
Фото ілюстративне

41-річному лучанину загрожує до 4 років позбавлення волі за водіння напідпитку та бажання відкупитись.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

Зранку, 12 червня, працівники сектору реагування патрульної поліції Луцького РУП у с. Кульчин зупинили Ford Mondeo за порушення правил дорожнього руху.

Спілкуючись із водієм, поліцейські виявили, що він, ймовірно, перебуває напідпитку. Пройдений тест на «Драгері» підтвердив їхні підозри.

Аби уникнути адміністративної відповідальності, керманич вирішив ризикнути кримінальною, запропонувавши правоохоронцям неправомірну вигоду, яку згодом і залишив у службовому автомобілі.

На місце події відразу викликали слідчо-оперативну групу для документування факту надання хабаря. Грошові кошти вилучили.

Відомості кримінального характеру слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 369 КК України. Також на місці події поліцейські склали на водія адміністративний протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП: за це йому загрожує штраф 17 тис грн. і позбавлення права керування терміном 1 рік.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Відбувся черговий обмін тілами загиблих: Україна повернула останки 64 захисників Азовсталі
Наступна новина Українське посвідчення водія можна обміняти на документ єврозразка
Останні новини
Схожі новини