П’яні та з переломами: у луцькому травмпункті – «навала» пацієнтів

П’яні та з переломами: у луцькому травмпункті – «навала» пацієнтів

У вихідні у травмпункт Луцька звернулося 122 людини, з них – 23 із переломами та 8 у стані сильного алкогольного сп’яніння.

Також шестеро людей покусали тварини, – йдеться на сторінці Луцької міської лікарні у Facebook.

Загалом до приймального відділення лікарняного закладу звернулося 125 пацієнтів, госпіталізували – 81, надали амбулаторну допомогу 34 хворим. В операційному блоці виконали 34 операції.

Лікарі застерігають, що, за прогнозом Гідрометеоцентру, найближчим часом на Волині переважатиме тепла, посушлива погода. У спекотні дні здоров’ю будь-якої людини загрожує зневоднення. Перша його ознака – спрага – з’являється у разі втрати води, що становить 2% маси тіла (при 70 кг ). Якщо ж людина через зневоднення втратила близько 10% від маси тіла, їй грозить запаморочення, головний біль, задишка, поколювання в кінцівках, зменшення об’єму крові та підвищення її в’язкості, синюшність, нечленороздільна мова, втрата здатності рухатися, тощо.

Відтак медики лікарні радять у теплу пору року щодня стежити за підтриманням водно-сольового балансу організму.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У громаді на Волині відмовилися від пришкільних таборів
Наступна новина У Рівному вночі згоріли два автомобілі. ФОТО. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини