У громаді на Волині відмовилися від пришкільних таборів

У громаді на Волині відмовилися від пришкільних таборів

У Зимнівській громаді не працюють оздоровчі пришкільні табори.

Цю інформацію підтвердив голова громади В'ячеслав Католик, – пише Район.Володимир-Волинський.

«Так, дійсно, ми відмовились від роботи пришкільних таборів. Вирішили всі кошти спрямувати на те, щоб зимнівські діти відпочили в оздоровчих таборах області, можливо, у всеукраїнських таборах. Це питання для початку обговорили з директорами шкіл, з депутатами громади і тільки тоді прийняли відповідне рішення. Ну самі зрозумійте, який же це відпочинок, коли дитина закінчила школу, пішла на канікули і далі знову щодня навідується в навчальний заклад. Це ж викинути гроші на вітер…» – зазначив голова ОТГ.

В'ячеслав Католик додав, що в громаді вже приблизно 75 тисяч гривень спрямували на оздоровлення дітей – придбали путівки в табори для дітей пільгової категорії. Найближчим часом планують закупити путівки в оздоровчий табір, що в селі Пульмо. Також школярі громади будуть відпочивати та оздоровлюватися кілька днів у таборі «Юність», що розпочне свою роботу у Володимир-Волинському районі.

Як відомо, на Волині через кір не можуть відкрити пришкільні табори.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині відбувся Міжнародній турнір з боксу пам'яті Ігоря Єремеєва. ФОТО
Наступна новина П’яні та з переломами: у луцькому травмпункті – «навала» пацієнтів
Останні новини
Схожі новини