П'яних луцьких поліцейських зловили у Львові на службовому авто. ВІДЕО. ФОТО

П'яних луцьких поліцейських зловили у Львові на службовому авто. ВІДЕО. ФОТО

Співробітники Луцької поліції були помічені у Львові на службовому авто в стані алкогольного сп'яніння.

Про це у Facebook повідомив активіст Ігор Зінкевич з посиланням на очевидців.

«Сьогодні, перебуваючи в центрі Львова, помітила авто поліції, яке стояло на паркінгу більше 6 годин без працівників всередині. Повертаючись ввечері до свого автомобіля, яке стояло поруч, помітила, що двоє осіб у цивільному, від яких тхнуло алкоголем, посадили п'яну жінку в це авто на заднє сидіння. На моє питання, що робить цей автомобіль на парковці так довго, відповідь була, що це службовий автомобіль з Луцька. На питання хто ця п'яна жінка, яка в якийсь момент вирвала у мене телефон і показала заднє причинне місце, лишилося без відповіді. Відео нижче. Реформа поліції у дії? Працівники поліції на службовому авто приїхали з Луцька до Львова погуляти?

Львівська патрульна поліція зупинила дане авто, у водія при провірці драгером показало 0,69 проміле, наразі оформляють протокол по 130 ( в стані алкогольного сп’яніння ) а також вже передана інформація керівникам Волинської поліції по даній подііі», – йдеться у повідомленні.

 

 

Posted by Igor Zinkevych on Wednesday, 27 December 2017
 

 

Posted by Igor Zinkevych on Wednesday, 27 December 2017


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку спіймали шахрайку, яка видурювала у людей гроші
Наступна новина У Луцьку відкрили нову амбулаторію. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини