П'яний і позбавлений права керування: у Луцьку зловили горе-водія

П'яний і позбавлений права керування: у Луцьку зловили горе-водія

У Луцьку патрульні спіймали п’яного керманича автомобіля Renault Kangoo. Drager показав  2,48 проміле. 

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Волині. 

Сьогодні, 25 квітня, під час патрулювання на вулиці Набережній поліцейські помітили автомобіль марки Renault Kangoo, водій якого порушив правила дорожнього руху. А саме чоловік здійснив рух прямо, зі смуги для руху праворуч, яка позначена знаком 5.16 (Рух по смугах) ПДР.

Інспектори зупинили автомобіль та під час перевірки документів у водія помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік пройшов огляд на стан сп’яніння на місці. Прилад Drager показав 2,48 проміле, що у 12 разів перевищує допустиму норму.

Також патрульні встановили, що порушник протягом року вже притягався до відповідальності за керування транспортним засобом у стані сп’яніння та позбавлений права керування.

На керманича поліцейські склали ряд адміністративних матеріалів, зокрема: за ч. 2 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння повторно протягом року), за ч. 5 ст. 126 (Повторне керування транспортним засобом протягом року, особою, яка позбавлена права керування), за ч. 1 ст. 126 (Відсутність чинного поліса страхування) та за ч. 1 ст. 122 (Порушення вимог дорожніх знаків) КУпАП.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині прогнозують дощі з грозами і суттєве похолодання
Наступна новина На Волині через падіння дерева загинув працівник лісгоспу
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні