Разом з Єлизаветою II: принц Гаррі та Меган Маркл визначились з планами на Різдво

Разом з Єлизаветою II: принц Гаррі та Меган Маркл визначились з планами на Різдво

Новоспечені наречені принц Гаррі та Меган Маркл вже визначилися з планами на різдвяні канікули. Різдво за святковим столом вони проведуть в компанії всієї королівської родини у Сандрингемскому палаці у графстві Норфолк.

Саме цей палац вважається традиційним місцем для зустрічі всієї королівської родини у час різдвяних свят, туди ж королева Єлизавета запросила і наречених. Відомо, що Меган Маркл проведе з родичами принца Гаррі Святвечір, потім вранці всю королівську сім'ю чекає традиційний англійський сніданок і відвідування різдвяної служби в церкві святої Марії-Магдалени.

У традиційному полюванні на фазанів, яке британські монархи влаштовують на другий день Різдва, Меган Маркл, швидше за все, участі не візьме. Також як повідомляють у джерелах, принц і його наречена Меган після традиційної сімейної зустрічі в Сандрингемському палаці перейдуть до резиденції герцога та королівських князів – Анмер-Холл, – в одній із приватних садиб Віндзорської династії.

Варто зазначити, що Меган Маркл – перша наречена британського монарха, яка зустріне Різдво з нареченим і його родичами ще до весілля. Кейт Міддлтон вперше була запрошена відзначати Різдво в Сандрингемському палаці взимку 2011 року, вже після весілля з принцом Вільямом.
https://24tv.ua/shoubiz_tag1129


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина До Луцька на JazzWeekend! ВІДЕО
Наступна новина Чи набирає людина вагу під час стресу: пояснення вчених
Останні новини
Схожі новини