«Реформація. 500 років потому»: вже скоро з’являться перші серії історичного фільму

«Реформація. 500 років потому»: вже скоро з’являться перші серії історичного фільму

Уже 24 та 25 грудня у мережі з`явиться 1 та 2 серії історичного, документального фільму «Реформація. 500 років потому». Глядачам представлять погляди експертів з історії, теолоії та філософії на суспільний рух під назвою Реформація, який у XVI-XVII ст. охопив Європу та Україну.

Часто, коли українці дивляться в Європу і хочуть європейського життя, то, по великому рахунку, прагнуть тієї Європи, якою вона стала завдяки Реформації.

З перших двох серій українці зможуть дізнатися завдяки чому трансформувалося західноєвропейське суспільство. Адже саме Реформація знаменувала перехід від Середньовіччя до Нового часу та стала рушієм у формуванні найпотужніших економік світу, найефективніших систем освіти, захисту прав людини, наукових відкриттів і найефективніших моделей управління.А також, зрозуміти чому класична, або магістерська Реформація не була такою ефективною, як радикальна.

Підготувала фільм для українського глядача луцька продакшн-студія «Правда PRO». Протягом року кіно-команда на чолі з режисером Сергієм Шараєвським працювала у провідних музеях та університетах9-ти країн світу.

Фільм знятий за підтримки Міністерства культури України та Міністерства Закордонних справ України.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Педагоги підзаробляли наркотиками. ВІДЕО
Наступна новина Центр Волинського міста прикрасили до різдвяних свят
Останні новини
Схожі новини