Рекорд українського сегмента facebook. ВІДЕО

Рекорд українського сегмента facebook. ВІДЕО

Шахістка Анна Музичук стала переможницею українського сегмента Фейсбук. Її допис у соціальній мережі 23 грудня про бойкот чемпіонату світу з шахів у Саудівській Аравії уже через кілька днів набрав понад 140 тисяч лайків, 18 тисяч коментарів та понад 65 тисяч поширень. Це повідомлення стало найпопулярнішим в Україні за весь час існування фейсбука. У дописі йдеться: 

«Через кілька днів я втрачу обидва свої чемпіонські титули – один за іншим. Просто тому, що вирішила не їхати до Саудівської Аравії. Не грати за чиїмись правилами, не носити абайю, не ходити з супроводом на вулицю і взагалі не відчувати себе вторинною істотою. Рівно рік тому я виграла обидва ці титули і була найщасливішою людиною в шаховому світі, а тепер я відчуваю себе дуже погано. Я готова боротися за свої принципи і пропустити турнір, який міг би принести більше грошей, ніж десяток турнірів, разом узятих». 

Лідером за кількістю лайків у соціальній мережі є президент України Петро Порошенко. В середньому 2000 тисячі за пост. На другому місті політик-опозиціонер Михеїл Саакашвілі − 1200 вподобань, а на третьому прем'єр-міністр − Володимир Гройсман. Його середній результат − 700 лайків. Щоправда Саакашвілі випередив усіх за кількістю підписників, 945 тисяч. Це на 250 тисяч більше, ніж у Порошенка. 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Литві заборонили вживати алкоголь до 20 років
Наступна новина На дитячому майданчику ЖК «Юпітер» встановлять величезну космічну ракету
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні