Ремонт ходової частини автомобілів: швидко, якісно і недорого

Ремонт ходової частини автомобілів: швидко, якісно і недорого

Машини, навіть створені на конвеєрах провідних світових концернів, не здатні служити весь термін експлуатації, обумовлений виробником без технічного обслуговування і своєчасного ремонту.

Що ж робити, і як заощадити на ремонті ходової?

Профілактика знижує рівень витрат на ремонт ходової частини автомобіля

Не секрет, що запчастини на машину коштують дорого. Для того, щоб доводилося купувати їх набагато рідше, варто регулярно навідуватися до нас на СТО для діагностичного огляду авто.

Просто візьміть калькулятор і підрахуйте, що дорожче - встановлення нового пильовика або ремонт ходової частини, зокрема заміна шаровоїі ШРКШа?

Регулювання розвалу-сходження або заміна покришок (коліс)? Висновки очевидні, набагато простіше попередити проблему, ніж оплачувати ремонт ходової, витрачати час і гроші на комплектуючі.

В обов'язковому порядку варто переконатися, що нема потреби в ремонті ходової під час купівлі автомобіля на вторинному ринку. Продаючи машину, колишні власники часто роблять тільки поверхневий ремонт, використовуючи найдешевші і неякісні деталі.

Своєчасний ремонт ходової - Ваша впевненість у надійності авто!

Щойно ваша машина почала поводитися на дорозі не так, як зазвичай, звертайтеся до автосервісу, можливо, їй уже необхідний ремонт ходової.

Що має насторожити?

  • Сторонній стукіт під час руху;
  • Гул в районі колеса, що посилюється під час повороту - ймовірно, вийшов з ладу маточинний підшипник і ШРКШ;
  • Машину веде в бік під час їзди.

Що важливо пам'ятати?

  • Ігнорування проблеми і затягування термінів ремонту ходової завжди призводить до подорожчання обслуговування. Так, наприклад, не звертаючи уваги на знос амортизатора, ви незабаром будете змушені міняти і сайлентблоки, які змушені відпрацьовувати збільшені амплітуди коливань.
  • Справна підвіска забезпечує безпеку під час руху. Якщо ремонт ходової частини не виконується, то поїздка навіть на коротку відстань може закінчитися аварією, - відірвана невчасно кульова - кошмар для будь-якого автомобіліста.
  • Нерідкі випадки, коли підвіска настільки занедбана, що ремонт ходової являє собою заміну цілих вузлів, що, природно, досить дорого.

Тому Генстар завжди попереджає своїх клієнтів - якщо з'явилися проблеми, негайно приїжджайте до автосервісу. Тут вам виконають не тільки якісний ремонт ходової, а й ремонт турбіни в Києві і околиці вже позитивно оцінив роботу нашої команди.

Ремонт ходової в Києві: швидко, якісно і недорого

Особливості автомобільного ринку нашої країни такі, що іноді можна зустріти на дорозі машини, яким понад тридцять-п'ять років. Старенькі жигулі, бувалі іномарки є сусідами на дорогах з новенькими, блискучими автомобілями, які зовсім недавно зійшли з конвеєрної стрічки.

Майстри Генстар вміють виконувати будь-який ремонт ходової, Київ наповнений машинами різного класу, походження і відрізняються за віком, але ця команда професіоналів впорається з відновленням підвіски кожної з них.

Тут допомагають  в підборі комплектуючих, завдяки яким ремонт ходової обійдеться дешевше, а прослужить підвіска довше. Це можуть бути як оригінальні деталі, так і якісні аналоги.

Крім безпосередньо ремонту ходової, проводиться інформування клієнта, розповідається  йому як зберегти елементи підвіски в справному стані якомога довше. На всі роботи, зокрема й на ремонт ходової частини, надається гарантія.

Для того, щоб записатися на діагностику і ремонт ходової, Київ і водії області можуть просто зателефонувати за одним із контактних телефонів. Приїхавши на СТО, ви відразу ж зможете поговорити з майстром, узгодити порядок, терміни і вартість ремонту ходової частини вашого автомобіля.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У бою з окупантами загинув 29-річний Герой з Нововолинська Микола Бойчун
Наступна новина На Волині попрощанися із загиблим 22-річним Героєм Олександром Маргітом
Останні новини
Схожі новини