Ретрофото: яким був луцький РАЦС 33 роки тому

Ретрофото: яким був луцький РАЦС 33 роки тому

Луцький фотограф Віктор Чухрай вкотре поділився з місцевими жителями своїми унікальними знімками з власних архівів. Цього разу фотограф нагадав, яким був РАЦС 33 роки тому.

Про це він написав у суботу, 10 березня, на своїй сторінці у Facebook.

«1985 – 2018. Фото з архіву. ЗАГС будується. Подивіться, як будувалось і яким було наше місто якихось 30 років тому. На чорно-білому знімку справа внизу видно ЗАГС і новобудови, а перед ним, ще немає парку і аж до вул. Конякіна – городи. Ще знімок з польоту з кінця 90-х, парк вже посаджений.

І от кажіть, кому у голову збрело, «покращити» а фактично зруйнувати цю споруду? Хіба Луцька громада вже не громада і доля міста від неї не залежить? Збережемо рідне місто!» - закликає Віктор Чухрай.

Нагадаємо, що нещодавно Міністерство регіонбуду показало ймовірний проект реконструкції луцького Палацу урочистих подій, який хочуть переоблаштувати у ЦНАП. Не всі лучани однозначно сприйняли зміни у зовнішньому вигляді цієї будівлі.

Запропонований проект реконструкції РАЦСу

Головне фото: Віктора ЧУХРАЯ


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина ДТП на Волині: жінка внаслідок аварії потрапила до реанімації
Наступна новина Україну визнали країною-аспірантом до НАТО
Останні новини
Схожі новини