Рецензії про книгу «Тривожні люди»

Рецензії про книгу «Тривожні люди»

Історія кількох людей, які загубились на своєму життєвому шляху, які занурились в сморід своєї тривоги та ледь втримуються на поверхні — ось основна лінія роману «Тривожні люди».

 

Але все не так печально, книга аж ніяк не депресивна. Yakaboo пропонує оцінити бестселер відомого автора, який щоразу радує читачів своїми творами. Для того, щоб ви більше не витрачали час на пошук, національна книжкова платформа Yakaboo зібрала усі книги Фредріка Бакмана.

 

Наша книгарня розташована в Києві, на головній вулиці столиці — Хрещатику, 22, на першому поверсі Головпоштамту. 

Біографія автора

Він народився в Гельсінсборзі. Захоплювався релігієзнавством, але потім покинув це діло і вподобав професію далекобійника. Це не заважає йому писати замітки для ранкової газети.

У 2008 році починає вести блог. Якось читає пост в місцевому виданні про старенького дідуся, який подав позов в суд на зоопарк. Це вразило Фредріка і лягло в основу його першої книги «Чоловік на ім'я Уве».

Сукупний тираж робіт Бакмана — понад 5 мільйонів екземплярів. Вони продаються більш як у 40 країнах світу.

Сюжет книги

Все починається з невдалого пограбування. Горе-грабіжник забігає з пістолетом в банк, але все йде під три чорти, коли виявляється, що фінансова установа є безготівковою. Що ж робити далі, коли все пішло не по плану? Звичайно ж діяти далі потрібно дуже обережно, щоб виправити ситуацію.

 

Герой не знаходить іншого виходу, як захопити заручників квартири, що здається неподалік.

З якими персонажами нас знайомить історія:

  • хоробра 80-літня бабуся;
  • пара, що чекає на дитину;
  • подружжя на межі розлучення;
  • сумний банкір зі своїм психотерапевтом;
  • двоє поліціянтів (батько з сином) та ін.

Все написане — не спойлер. Суть твору — в діалогах та в атмосфері зачиненої кімнати, яка просякнута тривогою та смородом.

Відгуки про бестселер

Тільки-но праця автора вийшла з-під його пера, мережа розірвалась безліччю позитивних відгуків. Фредрік Бакман — феномен в літературі, який дозволяє читачам переживати широкий спектр емоцій і виявити ті, про які вони навіть не здогадувались.

На сайті yakaboo.ua теж є чимало дописів про придбаний роман. Пропонуємо вам прочитати книгу та теж поділитись власними враженнями.

Причини прочитати

Попри депресивний настрій усіх персонажів і неприємні ситуації, які переслідують головного героя і його заручників — книга зовсім не гнітюча. Автор з гумором проводить всіх через сюжетні лінії присутніх. 

Це смішна, сповнена мудрості та емпатії праця розказує про:

  • силу дружби;
  • надію на краще майбутнє;
  • речі, які рятують людей у всі часи.

Після того, як остання сторінка буде перегорнута, залишиться приємний радісний осад. Спішіть придбати цю чудову світлу книгу. З будь-яких питань телефонуйте в наш інтернет-магазин, офіс якого знаходиться в Києві. Дзвоніть безкоштовно 0(800)-600-505, або ж замовляйте зворотний дзвінок.

На правах реклами


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Президент призначив двох суддів на Волині
Наступна новина Чи зобов'язаний сімейний лікар приїжджати до пацієнта на виклик додому
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні