Рідних не вдалось знайти: на Волині поховають загиблу в ДТП на трасі Київ-Ковель сім'ю з Донеччини

Рідних не вдалось знайти: на Волині поховають загиблу в ДТП на трасі Київ-Ковель сім'ю з Донеччини

Страшна аварія сталася в суботу вранці на території Маневицької громади поблизу автозаправки. У смертельній аварії загинули жителі міста Єнакієве Лабудько Віктор Станіславович (1958 р.н). та Лабудько Валентина Григорівна (1959 р.н).  Через агресію росії рідних і знайомих родини не вдалося відшукати.

Про це повідомив Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк.

Нагадаємо, автопригода трапилася сьогодні близько 7 години ранку на автодорозі сполученням Київ – Ковель поблизу селища Маневичі. Chevrolet Lacetti зіткнувся із вантажівкою DAF, під керуванням 59-річного жителя Любешівщини. У легковику перебувало двоє жителів Донецької області – 46-річний чоловік та 63-річна жінка, вони загинули на місці пригоди.

За рішенням правоохоронних органів загиблих поховають на цвинтарі селища Маневичі.

«Як віруючі християни віддамо шану людям, які загинули далеко від рідного краю. Не з добра вони перебували у неблизькій дорозі. Чин відспівування відбудеться в Храмі Віри, Надії, Любові та їх матері Софії о 12.00 годині», – зазначив селищний голова. 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У селі на Волині попрощалися з полеглим на Бахмутському напрямку Захисником
Наступна новина Завтра на Волині прощатимуться із загиблим Героєм Антоном Єфімчуком
Останні новини
Схожі новини