«Рік був переможним та результативним», - спортивний клуб «Воїн» підбив підсумки року

«Рік був переможним та результативним», - спортивний клуб «Воїн» підбив підсумки року

2018-ий добіг кінця. Для спортивного клубу «Воїн» він був чемпіонським. Переможним. Результативним. За чотири з половиною роки існування клубу «воїни» прославили клуб, Волинь на всю Україну та за її межами! За плечима - чимало змагань, турнірів, чемпіонатів, з яких вихованці «Воїна» практично не поверталися з пустими руками! А скільки ще попереду перемог?!

У 2018 році спортсмени «Воїна» загалом здобули 149 медалей, з яких 83 за ПЕРШЕ місце, 48 - за ДРУГЕ, 18 - за ТРЕТЄ.

Бійці СК «Воїн» взяли участь та стали переможцями і призерами міжнародних турнірів, чемпіонатів та кубків України, обласних першостей та турнірів. Завдяки своїм перемогам наші спортсмени входять в основний склад збірної області з ММА, бойового самбо, кікбоксингу та національних збірних України з ММА та бойового самбо.

Так, волинська збірна посіла друге командне місце на Чемпіонаті України з вільного козацького бою (січень, м. Березне), перше командне – на Чемпіонаті Волині з кікбоксингу (березень, м. Луцьк), третє командне – на Всеукраїнському турнірі зі змішаних єдиноборств ММА (березень, м. Луцьк), перше командне - на Кубку Заходу (м. Львів), перше командне місце в номінації «Старші юнаки» – на Кубку України з бойового самбо (листопад, м. Київ),третє командне – на Всеукраїнському турнірі з бойового самбо (грудень, м. Шепетівка), друге командне – на Кубку Житомирської області зіз змішаних єдиноборств ММА (грудень, м. Житомир).

Крім того, вихованці «Воїна» у складі національних збірних України побували на Чемпіонаті Європи з бойового самбо (Чехія), Чемпіонаті Європи з ММА (Іспанія) та на Чемпіонаті світу з ММА (Бахрейн). Клуб пишається спортсменами, які представляли нашу державу на міжнародному рівні!

Чемпіонат Європи з бойового самбо: «воїни» Місюк Андрій, Робітницькій Олександр, Пасич Юрій та Юскевич Назар стали чемпіонами; Пасич Іван, Чайковський Максим, Михальчук Денис зайняли другі місця, а Ковальський Вадим - отримав бронзу.

Чемпіонат Європи з ММА: Олексій Бондаренко став бронзовим призером.

Чемпіонат світу з ММА: Солтан Велієв показав гідний бій, однак не здобув перемогу.

З гордістю називаємо найкращих спортсменів клубу «Воїн», які у 2018 році показали найкращі спортивні результати: Максим Бухалюк, Солтан Велієв, Олексій Бондаренко, Даниїл Шелофаст, Богдан Лобудяк, Максим Чайковський, Андрій Місюк, Олександр Робітницький, Юра та Іван Пасичі, Назар Юзкевич, Олександр Горін.

Життя вихованців клубу «Воїн» - це не лише тренування у спортивних залах клубу, яких, до речі, у 2018 році побільшало, адже відкрилась ще одна філія у селі Деревок Любешівського району. Це також тренувальні збори, яких завдяки підтримці спонсорів та меценатів у «воїнів» було чимало. Хлопці побували у Кривому Розі – у знаменитому клубі «Барс», де мали змогу тренуватися під пильним оком всесвітньо відомого Володимира Коржака, у Нетішині - де займалися під керівництвом Геннадія Горохова. Крім того, у Луцьку до «воїнів» приїздили заслужені самбісти – Дмитро та Владислав Парубченки, Дмитро Бабійчук, Ярослав Амосов. Готувати вихованців «Воїна» до змагань допомагали також Володимир Коржак з професійними бійцями Сергієм Адамчуком, Дмитром Скляром та Кирилом Бистровим, які спеціально приїжджали на Волинь.

Однак, як то кажуть, не тренуваннями єдиними… Влітку «воїни» однією командою відпочивали на березі Чорного моря – в Одеській області.

Приємно, що до клубу приєднуються професіонали. З відкриттям філії у селі Деревок тренерський склад підсилив майстер спорту з греко-римської боротьби Василь Корець, який досі бере участь у змаганнях. З останніх перемог – він став бронзовим призером Чемпіонату світу з самбо серед ветеранів. 
А нещодавно тренувати юних «Воїнів» до Луцька із Нетішина переїхав майстер спорту з самбо – Юрій Башук.

І на останок. Як влучно підмітив директор спортивного клубу «Воїн» Дмитро Василенко, жодні їхні з головним тренером Андрієм Зінчуком плани та мрії не здійснилися, якби не підтримка партнерів та спонсорів клубу.

Тому з повагою висловлюємо щиру подяку Президенту Федерації ММА Волинської області Михайлу Смолці, Президенту Федерації бойового самбо на Волині Олександру Редьку, Ігорю Дудінському (Show Basilic) та Олегу Тарасюку («Аполлінарія»). Саме з цими людьми ми упевнено дивимось у майбутнє!

Спортивний клуб «Воїн»

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Нововведення від «Волиньгазу»: волиняни можуть по-новому подавати показники
Наступна новина «Без гумових чобіт не пройти», - лучани скаржаться на величезні калюжі на вулиці Львівській. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини