Рік Собаки: що не можна дарувати

Рік Собаки: що не можна дарувати

Символ 2018 року — Собака. Оскільки це домашня тварина, яка любить тепло і затишок, астрологи радять дарувати піжами, домашні спортивні костюми, рушники або постільну білизну із зображенням псів, пледи, покривала. Також щаститиме у Новому році з м'якими іграшками-цуценятами, собаками-роботами, статуеткками, скульптурами у вигляді цих чотирилапих.

Gazeta.ua пропонує добірку подарунків, які навпаки не варто дарувати у цю новорічну ніч, бо вони принесуть невдачу їхнім власникам.

1. Прикраси на шию

У новорічну ніч 2018 року не варто дарувати ланцюжки і намисто. Вони нагадують головному символу року нашийники, які не подобаються собакам. Тому можуть викликати у пса агресію і принести невдачу їхньому власнику.

2. Інструменти

2018 року астрологи радять не дарувати чоловікам інструменти, ножі, ножиці та інші гострі або ріжучі предмети. Такий подарунок собака сприймає як загрозу, тому він може принести його власнику небезпечні ситуації у році, що настав.

3. Парфуми

Оскільки у собак дуже чутливий нюх, вони не люблять різких запахів. Такий подарунок не сподобається господарю року, і ви втратите його лояльність на довгі 12 місяців.

4. Гаманець

Саме 2018-го він може принести бідність і фінансові проблеми. Уникнути невдачі можна, поклавши в гаманець купюру, щоб притягувала гроші. Проте астрологи радять не ризикувати.

5. Коти

Зважаючи на ворожі стосунки між собаками і котами, в жодному разі не купуйте близьким цих тварин. Не варто також купувати комусь речі, які хоч чимось нагадують котів. Іграшки, статуетки, вази у вигляді кішок або книги, чашки або картини із зображеннями котів.

Якщо від вас чекають у подарунок домашнього улюбленця, оберіть цуценя.

6. Люстерко

Часом тварини дуже насторожено реагують на своє відображення у дзеркалі. Іноді навіть бояться його. Саме тому не потрібно обирати для дарунка у Новий 2018 рік люстерка.

7. Годинники

Годинники не радять дарувати на жодне свято, зокрема, і на Новий рік 2018 року. Існує повір'я, що такий подарунок – до нещастя. Так, у Китаї, до прикладу, вірять, що подарунок у вигляді годинника, буде відраховувати час до смерті людини. Якщо ж подарувати годинник близькій людині, то невдовзі ви посваритеся.

Вважають також, що стосунки з людиною, яка отримає від вас годинник, триватимуть доти, доки не зупиниться його механізм. Як тільки стрілки завмруть - ваші шляхи розійдуться.

8. Предмети гігієни

Недоречним на цей Новий рік буде подарунок у вигляді предметів гігієни: гребінця, шампуню, мила тощо.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Ковелі містяни зірвали сесію міськради й не випускають із зали мера
Наступна новина  У жительки Володимира-Волинського знайомий поцупив 3 тисячі гривень
Останні новини
Схожі новини